Digidexo.com

Body Cleansing Vitaminer

Body Cleansing Vitaminer


Regelmessig intern rensing er viktig i den moderne verden med forurensning på vei oppover, giftstoffer i kommersielle matvarer og økende mengder stress. Mange mennesker begynner å innse fordelene med faste og rensing. Det er noen vitaminer som også hjelpe i avgiftning og beskytter kroppen mot frie radikaler.

Typer vitaminer

Vitamin C, eller askorbinsyre, er den fremste supplement for å inkludere i en hvilken som helst rens. Det er en antioksidant og beskytter cellene mot frie radikaler. Det styrker immunsystemet og bistår i metabolismen av proteiner. Det er funnet i mange frisk saft som kan brukes for å rense kroppen, inkludert appelsin, grapefrukt, sitron. Store mengder kan forårsake løs avføring.

Vitamin B6 bidrar i metabolismen av karbohydrater og proteiner. Det hjelper også å fremme et sunt immunforsvar og nervesystem. Det er også brukt ved behandling av flere vanlige sykdommer, innbefattende: astma, PMS og artritt. Som en del av en renseprogram, bør det tas sammen med andre B-vitaminer, eller som en del av et B-kompleks supplement.

Vitamin B12 blir brukt av legemet i metabolismen av fett, karbohydrater og proteiner. Det fremmer cellevekst og utvikling. Det er sterkt anbefalt for rusmisbrukere og de som lider med kronisk sykdom. Som en del av en renset, kan det tas i flytende form. Den oppfordrer også løs avføring, så bruk med forsiktighet så høye mengder kan forårsake diaré.

Vitamin E, eller tokoferol, beskytter kroppen mot de skadelige effektene av oksidering. Den hjelper til å støtte immunsystemet. Det forekommer naturlig i nøtter, frø, avokado og vegetabilske oljer. Det er en sunn tillegg til en hvilken som helst renset, som DETOX programmer er generelt fettfri. Den anbefalte daglige dose er 8 til 10 mg eller 12 til 15 IU (internasjonale enheter), i henhold til A-vitamin og Nutrition Center vitamin guide.

Andre kosttilskudd

Acidophilus er en sunne bakterier som lever i tarmen. Det er funnet i kefir og yoghurt. Det hjelper til å opprettholde en sunn balanse av bakterier i legemet og kan hjelpe kroppen igjen fra antibiotika. Ifølge Vitamin og Nutrition Center vitamin føreren, kan det også bidra til å beskytte mot tykktarmskreft. Som en del av en rens det kan gjenopprette sunn flora til tarmen og fremmer fordøyelsen. Det hjelper også støtte immunforsvaret og kan selv redusere diaré som kan oppstå under en rens.

Time Frame

Disse kosttilskudd kan tas gjennom hele varigheten av en rens. De kan også tas langsiktig som en del av en vanlig vitamin / supplement diett. Den vannløselige vitaminene B6, bør B12 og C tas en gang til tre ganger per dag med et fullt glass vann. Som et fettløselig vitamin, bør vitamin E tas med måltider som inneholder fett, for å forbedre absorpsjon. Under en rens er det hensiktsmessig å ta den med most avokado, som inneholder naturlige oljer.

Misforståelse

Det er en misforståelse at vitaminer og lignende kosttilskudd er unødvendige. Dessverre er de kommersielt dyrket mat de fleste av oss spiser dyrkes i overarbeidet jord med utarmet næringsstoffer. Ifølge en fersk rapport i Natural News, kan jord uttømming føre til økte nivåer av akrylamid, et kjent kreftfremkallende. Selv de med de beste dietter kan ha nytte av kosttilskudd.

Forholdsregler

De ovennevnte kosttilskudd bør ikke tas i store mengder. Store mengder av vitamin C vil føre til diaré. Også, tar ekstremt høye mengder av vitamin E kan være dødelig. B-vitaminer bør alltid tas sammen, som de jobber sammen, og store mengder man kan gi mangler av andre. Også rådføre deg med helsepersonell før du tar kosttilskudd hvis du for tiden tar noen resepter, som enkelte kosttilskudd kan forstyrre reseptbelagte legemidler.