Digidexo.com

South Beach Diet for vegetarianere

The South Beach Diet er flott for vegetarianere. Rikelig med erstatninger for protein er tilgjengelig. Noen slike substitutter inkludere belgfrukter, soya og bønner. Med The South Beach Diet, grønnsaker og frukt kan spises i fase 2 og 3. Det foreslås at vegetarianere ta et kalsiumtilskudd når du starter South Beach Diet. Det er også foreslått at når du kommer til fase 3, bør du ta en multi-vitamin og omega-3-tilskudd.

Fase 1

Du spiser substitutter for protein i fase 1. En vegetarianer bør prøve å spise elementer fra 10 forskjellige kategorier i fase 1. Hver av disse kategoriene har kjøtt erstatninger, slik at en vegetarianer kan følge South Beach Diet plan strengt. De 10 kategoriene omfatter: fett, nøtter, tofu, egg eller et egg erstatning, ost, belgfrukter, frø, lav-fett versjoner av kjøtt, melk og grønnsaker.

Fase 2

I løpet av fase 2, kan vegetarianere gradvis begynne å legge på karbohydrater til kostholdet. Øke inntaket fra en servering til tre porsjoner per dag. Snacks er valgfritt i denne fasen. Det er fire typer mat for å legge inn din matinntaket i fase 2. Disse matvarer inneholder melkeprodukter, grønnsaker, stivelse og frukt.

Fase 3

Fase 3 er designet for når du kommer til vedlikehold. Vedlikehold er der du har oppnådd ønsket vekt mål. Fase 3 kan du spise en rekke matvarer; maten du spiser er opp til deg. Innen du nå Fase 3, bør du vite hvordan du skal velge den maten du spiser. Dette betyr at du kan spise hva du vil under restriksjoner av South Beach Diet som du har lært i løpet av fase 1 og 2.