Digidexo.com

Kosttilskudd for hårvekst

Når det kommer til kroppen, er håret uten tvil den mest omsorg og maste med en del av kroppen. Både menn og kvinner går gjennom mye av det ekstreme for å gi håret mer kropp, mer glans og mer fylde. Holde håret i tip-top form kan virke som en endeløs oppgave til tider. Det er der noen viktige kosttilskudd kommer inn i bildet.

Funksjon

Kosttilskudd for hårvekst er designet for å stimulere hårsekkene til å vokse mer hår. De har også fremme sunt hår og hindre håret fra å falle ut.

Typer

Hår vokser kosttilskudd er funnet i pille, kapsel, pulverisert og flytende former. De kan også bli funnet i mat.

Protein

Hår er noe mer enn døde protein presser gjennom epidermiske lag av hodebunnen. Proteintilskudd kan bidra til å fremme vekst.

Aminosyre

De to aminosyrer L-cystein og L-metionin har blitt kjent for å forbedre hårvekst. Noen andre gunstige aminosyrer er arginin, lysin og cystin.

Vitaminer

Noen vitaminer som er kjent for å forbedre hårvekst inkluderer B-vitaminer, vitamin C, vitamin E, inositol, biotin og sink.

Identifikasjon

Essensielle fettsyrer, også kjent som EFAs, bidra til å gi håret bedre tekstur og holde den fra å bli sprø. Primrose olje, linfrø olje og kaldt vann fisk som laks er gode kilder.