Digidexo.com

Naturlige vegetariske kilder til vitamin D

De aller fleste av vitamin D-kilder er ikke strengt vegetarisk. Fet fisk er en enestående kilde til vitamin D, som er egg og mange meieriprodukter. Å få riktig mengde av vitamin D i kostholdet ditt er noe av en balansegang. For lite kan føre til ryggsmerter, høyt blodtrykk, leddgikt eller andre forhold, men for mye kan også være farlig. Hodepine, vekttap, kvalme og andre plager har blitt tilskrevet en overdoser av vitamin D. Finne riktig beløp, spesielt fra ikke-animalsk kilder, kan være vanskelig, men det er fullt mulig.

The Sun

Solen er den viktigste kilden til vitamin D for vegetarianere og kjøttetere likt. Den menneskelige kroppen instinktivt produserer vitamin D øyeblikket huden vår berører sollys, noe som er grunnen til at det har lenge blitt kalt solskinnet vitamin. Den amerikanske Dietetics Association hevder at voksne trenger fem til 15 minutter i solen hver dag for å møte sine daglige behov for vitamin D.

Soyamelk, rismelk og andre alternative Melker

Det er veldig lett i dag å gå inn i de fleste dagligvarebutikker og finne et godt utvalg av soyamelk, rismelk og andre alternative typer melk (for eksempel havre melk eller mandelmelk). Nesten alle de alternative melker i produksjon i dag er beriket med vitamin D, noe som gjør det enkelt å få din daglige rasjon av solskinnet vitamin. Sjekk etikettene for å se hvor mye vitamin D hver servering inneholder. Dessuten kan det være lurt å prøve en rekke alternative melker for å finne den som passer best til din smak: ikke alle alternative melker er skapt like.

Naturlige Frokostblandinger

Hvis du sjekke ut helsen mat delen av din butikk i nabolaget eller stikke innom den lokale helsekost butikk, vil du uten tvil kommer over en vegg av naturlige frokostblandinger. Selv om du ikke vil finne Fruit Loops eller kakao Pebbles her, vil du komme over en rekke mye sunnere alternativer - og mange av dem er beriket med vitamin D. Igjen, les etikettene nøye for å finne ut hvor mye vitamin D er i hver servering.

Margarin

Margarin er et smør erstatning tradisjonelt laget med vegetabilske oljer. Enkelte selskaper legger animalsk fett, mens andre ikke gjør det. Mange produsenter, men befeste sine margariner med vitamin D. Faktisk, i Storbritannia og Canada, det er lovpålagt at margarin bli beriket med vitamin D.

Skogsopp

En naturlig forekommende kilde til vitamin D kan finnes i mange varianter av skogsopp. Akkurat som vi trives i solen, så også gjøre sopp. Den største hindringen til å nyte vill sopp er at man må være godt bevandret i edibleness av denne typen sopp. Hvis du er en kjenner av vill sopp og vet hvilke som er trygge å konsumere, og som ikke er det, vil du finne en kilde til vitamin D i disse stikkende sopp. Hvis du vet lite eller ingenting om skogsopp, er dette et alternativ for å unngå for enhver pris; noen varianter av vill sopp kan drepe deg.