Digidexo.com

Hvordan bruke injeksjoner for å behandle hodepine

Hvordan bruke injeksjoner for å behandle hodepine


Kronisk hodepine kan behandles på to ulike måter. De kan enten behandles abortively (etter utbruddet), eller de kan behandles ved forebygging. Hvis du lider av kronisk hodepine og er ikke motstandere av å bruke injeksjoner for å behandle dem, er det to typer av injeksjoner som du kan velge. Injeksjoner av sumatriptan kan brukes abortively, og injeksjoner av Botox kan brukes preventivt.

Hvordan bruke injeksjoner for å behandle hodepine

Bruk Botox injeksjoner for å behandle kroniske hodepine

Finn en lege som har erfaring med å bruke Botox-injeksjoner for å behandle kronisk hodepine. Ikke alle leger er kjent med denne prosedyren, så du må kanskje gjøre noen undersøkelser. Noen kosmetiske kirurger har utvidet sine tjenester til å tilby denne behandlingen.

Diskuter dine symptomer med legen din. Legen kan avgjøre om dine kronisk hodepine er egnet for behandling med Botox-injeksjoner.

Få en runde med Botox-injeksjoner. Vanligvis består den første runden på 10 injeksjoner delt likt mellom pannen og nakken. Med påfølgende rundene, kan legen velge å bruke flere injeksjoner.

Gjenta Botox-injeksjoner hver 2 til 5 måneder som bestemmes av dine symptomer hvis du opplevd positive resultater. Noen pasienter rapporterer total eliminering av hodepine, noen har delvis eliminering og noen rapporterer ingen lindring fra injeksjoner.

Bruk Sumatriptan injeksjoner for å avlaste Migrene raskt

Sjekk dine symptomer mot vanlige migrene symptomer. Migrene skiller seg fra andre hodepine ved sin alvorlig, bankende smerte og andre symptomer som kvalme og følsomhet for lys og lyd. Sumatriptan er spesielt utviklet for å behandle migrene hodepine.

Diskuter sumatriptan injeksjoner med legen din. Sumatriptan er også tilgjengelig i tablettform og nesespray under flere ulike merkenavn. Fordelen med å bruke den injiserbare formen er hastigheten som du kan oppleve lettelse.

Snakk med legen eller apoteket om hvordan du bruker sumatriptan i sin injeksjon form. Sumatriptan injeksjoner selv-administreres via en automatisk injeksjonsutstyr. Injeksjoner er enten laget i låret eller deltamuskelen.

Injiser sumatriptan umiddelbart når migrene symptomer. Det bør ikke ta mer enn en time for symptomene til å forsvinne, og noen mennesker merke resultater på mindre enn 10 minutter.

Ta en ekstra dose av sumatriptan etter 1 time dersom symptomene dine ikke er helt borte. Ikke ta mer enn to doser i løpet av 24 timer, men. Riktig bruk er beskrevet i stoffet litteraturen som følger med resept.

Hint

  • Hvis du er bekymret for å bruke auto-injektor for sumatriptan, ta din første dose i legens kontor. Legen din kan sørge for at din opererer injektoren riktig.
  • Ikke bruk sumatriptan dersom du bruker MAO-hemmere.
  • Snakk med legen din om bivirkninger og interaksjoner forbundet med Botox og sumatriptan før du bruker dem.
  • Kast brukte nåler nøye når du tar sumatriptan.