Digidexo.com

Hva som forårsaker alvorlig hodepine?

Hva som forårsaker alvorlig hodepine?


Alvorlig hodepine kan være ødeleggende og føre en person til å være ute av stand til å arbeide eller bære på sine liv som de normalt ville. Alvorlig hodepine kan være forårsaket av en rekke forhold. Dessverre, noen av forholdene kan forårsake alvorlig skade eller død. Å vite de mulige årsaker til hodepine kan bety forskjellen mellom liv og død.

Migrene

Migrene er kroniske, alvorlige hodepine som oppstår i millioner av mennesker hvert år. Disse hodepine kan gjøre det umulig for folk å leve et normalt liv. Migrene kan bokstavelig talt være ødeleggende og forårsake betydelig smerte. Migrene kan forverres med bevegelse og tvinge deg til å søke medisinsk hjelp på grunn av smertene, kvalme og oppkast. Heldigvis finnes det en lang rekke behandlinger som er tilgjengelige for personer som har slike typer hodepine.

Vitamin A Toxicity

Tar for mye vitamin A kan forårsake alvorlig hodepine å utvikle. De fleste tilfeller av vitamin toksisitet er forårsaket av en utilsiktet inntak. Imidlertid, i henhold til Merck, er det kroniske tilfeller av vitamin A toksisitet som er forårsaket av eldre barn og voksne som har tatt store doser daglig i måneder. Dette gjøres vanligvis for å behandle slike medisinske tilstander som akne.

Hodepine er forårsaket av en økning i intrakranielt trykk av den personen som har hatt overdose. Hodepinen vil vanligvis vare i bare et par dager, men kan gjøre den lidende ganske elendig.

Hodeskade

Hodeskader ofte føre til alvorlig hodepine. Hodepinen er forårsaket fra blåmerker på hjernen som får den til å svelle og presse på skallen. Det kan også være forårsaket av blødning på grunn av skade. Som blødningen øker, det etterlater lite rom og forårsaker press på hjernen. Hodeskader kan være livstruende og rask medisinsk hjelp må innhentes.

Hjerne Infeksjoner

Hjerne infeksjoner kan forårsake alvorlig hodepine å raskt utvikle. Hjerneinfeksjoner er forårsaket av virus eller bakterier. Når virus eller bakterier blir til hjernen, kan det føre til betennelse som kan føre til svelling i hjernevevet. Personer som lider av disse hjernen infeksjoner kan være fint ett minutt og deretter bli alvorlig syke. Men med en hjerneinfeksjon, vil det vanligvis være flere tegn, slik som feber, oppkast, kvalme og nakkesmerter, som vil advare deg om at noe er veldig galt.

Blødning i hjernen

Ifølge National Library of Medicine, kan blødning i hjernen føre en person til å lide av alvorlig hodepine. Faktisk er en plutselig innsettende sterk hodepine en betydelig tegn på blødning i hjernen. Blødningen kan være forårsaket av slag, unormale blodårer og høyt blodtrykk. Som blodet samler seg i hjernen, fører det til økt trykk i kraniet. Forsinke medisinsk hjelp kan føre til alvorlig personskade eller død.