Digidexo.com

Hvordan styrke hjertet etter et hjerteinfarkt

Hvordan styrke hjertet etter et hjerteinfarkt


Hjerteinfarkt er den ledende dødsårsaken for både menn og kvinner i USA. Samtidig ha et hjerteinfarkt var lenge ansett som en risiko først og fremst for menn, flere kvinner er tilbøyelige til å ha et hjerteinfarkt i dag enn sine kjønns kolleger var et tiår siden. Faktisk flere kvinner dør av hjerteinfarkt hvert år i USA enn alle kreftformer til sammen. Men bare fordi du har hatt et hjerteinfarkt betyr ikke at du ikke kan gjenopprette og nyte et fullverdig liv. Hjelp deg selv ved å lære hvordan å styrke hjertet etter et hjerteinfarkt.

Hvordan styrke hjertet etter et hjerteinfarkt

Lær å styrke hjertet etter et hjerteinfarkt

•  Start en regelmessig mosjon rutine. Trening er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å styrke hjertet etter et hjerteinfarkt. Hjertet er tross alt en muskel, og kardiovaskulær trening som sykling, jogging, tennis eller gå raskt vil hjelpe ditt hjerte gjenvinne styrke.

holder seg til et hjerte-sunt kosthold ved å hoppe raffinert mel (herunder begrense noen pasta) og sukker og laste opp på hele korn, friske frukter og grønnsaker. Hvis ris er en stift i huset ditt, bytte til hele korn og brun ris, i stedet for bearbeidet variasjon.

Få en kolesterolet under kontroll ved å unngå mettet fett. Kolesterolet og triglyserider nivåer bør være 180 mg / dl (mg per desiliter), med 150 mg / dl være ideelt. Bør også streber etter å ha HDL kolesterol (god slag) nivåer av rundt 60 mg / dl, med en lipoprotein-nivå på 25 mg / dl.

Slutte å røyke, hvis du ikke allerede har. Røyking øker risikoen for å ha en andre (eller tredje) hjerteinfarkt. Men å slutte nesten umiddelbart reduserer denne risikoen.

Begrens alkoholforbruk. Hvis du drikker, velger rødvin som inneholder katekiner som bidrar til å styrke hjertet og blodsirkulasjonen, men bare i moderate mengder. Vanligvis 02:59 glass per dag er greit.

Hint

  • For å styrke ditt hjerte med trening, må økten øke hjerterytme i minst 20 minutter. Hvis walking er utøvelse av valget, gjør det raskt i 40 minutter, fire ganger i uken.
  • Legen din vil trolig anbefale at du deltar i et hjerterehabiliteringsprogram, som vil bestå av rådgivning og støttetjenester knyttet til hjerte trening, kosthold og ernæring og generell hjelp med livsstilsendringer.
  • Snakk med legen din om andre helsemessige forhold som kan gjelder for deg, og som kan øke din risiko for å få et hjerteinfarkt, slik som diabetes, for tidlig overgangsalder eller høyt blodtrykk.