Digidexo.com

Slik Cure Tynning Hair

Ulike faktorer bidrar til håravfall, som for eksempel dårlig kosthold og stress, der du kan kaste flere hårstrå om dagen eller oppdage tynne flekker. Heldigvis er de fleste tilfeller av håravfall eller tynning er ikke permanent, og det er forskjellige teknikker for å stoppe tynning og Shedding. Nøkkelen er å identifisere årsakene bak hår tynning og tiltak for å styrke din låser og fremme sunn vekst.

Slik Cure Tynning Hair

•  Øk protein inntaket. For å opprettholde sunt hår, spise en proteinrik diett. Dette kan inkludere egg, kjøtt, bønner og meieriprodukter. En lav-protein diett ofte resulterer i håravfall eller tynning.

Drikk rikelig med vann. Vann hydrater kroppen og hodebunnen. Drikk mellom 8 og 10 glass vann om dagen for å holde håret og hodebunnen fuktig. Dette styrker og fremmer sunn låser.

Ta vitamintilskudd. En vitamin mangel kan bidra til håret tynning. Besøk en helsekostbutikk og kjøpe en multi-vitamin, B-kompleks vitamin kosttilskudd eller folsyre. Disse kosttilskudd effektivt styrke håret og stoppe hår Shedding.

Tren regelmessig. Trener minst 90 minutter i uken for å bedre blodsirkulasjonen. Økt sirkulasjon forbedrer din generelle helse og bidrar til sunt hår. Forslag til øvelser inkluderer turgåing, jogging, aerobic, sykling eller svømming.

Masser hodebunnen. Masser hår og hodebunn daglig for å bedre blodsirkulasjonen og stimulere hårsekkene. Dette teknikker styrker håret, reduserer shedding og fremmer hårvekst.