Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom Cherry Juice & Cherry Cider?

Kirsebær tilby rikelig fordeler til de som forbruker dem, de har anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper. Moreller kan inntas i en helhet eller flytende form. Det er to drikker laget av kirsebær - kirsebær juice og kirsebær cider - som varierer fra hverandre sterkt.

Juice og Cider Forskjeller

Cherry juice regnes terapeutisk, men kirsebær cider forbrukes for festlige formål. Cherry juice er en smerte redusering og kan til og med redusere størrelsen på svulster.

Antioksidantegenskaper

Cherry juice er en gratis-radikal destroyer, men kirsebær cider er det ikke. Den antioksidantegenskaper rangere kirsebær som åttende i Oxygen Radical Absorpsjon Kategori (ORAC) i en uavhengig studie av frukt og grønnsaker. Tart cherry juice rangert som nummer én.

Forebyggende Properties

Å drikke kirsebær juice kan forhindre hjerteinfarkt og slag. Det kan også være et forebyggende tiltak for å ta for hjertesykdom. Det hjelper med gikt, leddgikt og åreknuter. Forebygging og anti-inflammatorisk fordeler med kirsebær cider er minimal.

Forberedelse

Cherry cider er vanligvis forberedt og blandes med eple cider. Den kan serveres krydret, og noen mennesker til å fordøye det med sprit. Cherry juice er ikke blandet med andre juicer; det er ikke ofte blandet med alkohol.

Fordeler

Cherry cider er ikke en kurativ som kirsebær juice, men det er ikke helt uten helsemessige fordeler. En studie av Trader Joe kirsebær cider viste at det er lite fett, kolesterol og natrium. Det fikk en over gjennomsnittet ernæring poengsum. Det er imidlertid høy i sukker.