Digidexo.com

Hvordan bli kvitt mørke underarmer

Å ha mørke armhuler kan være ganske pinlig. Svette, døde hudceller, friksjon fra klær, og barbering kan alle produsere utseendet på mørk hud under armene. Mens det er en vanlig hudlidelse for mange kvinner og menn, fraråder det en fra iført ermeløse plagg eller uformelt heve armene. Skin bleking kremer er tilgjengelige i butikkene, men inneholder sterke ingredienser som kan irritere huden og har behov for flere smertefulle behandlinger. Naturlige behandlinger som fokuserer på bruken av frukt å lette huden er trygge og gir gode resultater.

Bruksanvisning

Lemon Skin Lightener

•  Skjær en hel sitron i syv skiver. Plasser seks skiver av sitron i plast baggie og oppbevar i kjøleskapet for å holde frisk. Lemon er en naturlig hud blekemiddel, toner og rengjøringsmiddel som fjerner døde hudceller og gir lettere, strålende hud.

Gni en skive sitron på underarmene. Gni hver underarm i en sirkulær bevegelse med sitron i ca to minutter per arm.

La sitronsaft å suge på huden i tjue minutter. Skyll med kaldt vann.

Bruk denne behandlingen en gang daglig i to uker.

Kule Lime Agurk Light

Mål en ts. lime juice, en ts. agurk juice, og en halv ts. gurkemeie pulver; hell i en bolle. Omrør blandingen i ca. tre minutter for å blande ingrediensene. Agurk er en annen naturlig hud blekemiddel som eksfolierer huden, strammer og toner området uten ekstra irritasjon.

Dypp 05:56 bomullsdotter i blandingen og gjelder for armhuler. Trykk på bomullsdott forsiktig mot underarmene til belegge området med blandingen.

La blandingen til å suge på underarmer i tjue minutter. Skyll med kaldt vann.

8. Bruk denne behandling to ganger daglig i to uker.

Tips og advarsler

  • Alle ingrediensene kan kjøpes på ditt lokale supermarked. Ikke mist motet hvis umiddelbare resultater ikke oppstå etter første påføring. Skin lightening kan ta litt tid, så tålmodighet er nøkkelen.
  • Alltid konsultere legen din før du bruker naturlige behandlinger på huden for å bedre forstå risikoen. Ikke bruk sitron behandlingen mer enn én gang daglig. Lemon har et høyt syrenivå som kan føre til irritasjon og tørrhet i huden hvis det brukes for mye. Ikke bruk en behandling hvis du er allergisk mot noen av de nevnte ingrediensene. Hvis allergisk reaksjon oppstår søke legehjelp umiddelbart.