Digidexo.com

Pain Meds som ikke inneholder Ibuprofen

Ibuprofen er et ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel (NSAID) som er generelt godt tolerert hos friske barn og voksne. Men det kan øke risikoen for hjertesykdommer og blødninger i mage eller tarm. Ibuprofen kan også føre til ubehag i magen selv i de uten forhåndseksisterende tilstandene eller risikofaktorer. Heldigvis finnes det flere alternative smertestillende midler tilgjengelig både med og uten resept.

Aspirin

Aspirin er et salicylat som kan brukes til behandling av mild til moderat smerte og redusere feber. Det har også en anti-inflammatorisk effekt. Aspirin selges under mange merkenavn, blant annet Bayer og Bufferin. Det fungerer ved å hindre produksjonen av smertefremkallende substanser i kroppen. Aspirin kan forårsake kvalme, oppkast, diaré, svimmelhet og utslett. Det er også en blod tynnere og bør ikke brukes av dem med blødningsforstyrrelser. De med nyre- eller leversykdom, magesår eller hjertesykdommer bør konsultere lege før du tar aspirin.

Paracetamol

Tylenol er den vanligste merkenavn for denne smertestillende. Den eksakte mekanismen for smertelindring handlingen er ikke kjent, men paracetamol kan redusere feber ved å opptre på hypothalamus å redusere kroppsvarmen. De mest vanlige bivirkningene er utslett og kvalme. Overskridelse av anbefalt dose av paracetamol kan gi leverskade. Personer med leversykdom eller som drikker mer enn tre alkoholholdige drikker om dagen bør ikke ta paracetamol. Vær forsiktig når du tar den med kalde eller allergi medisiner, da disse kan også inneholde paracetamol og øke risikoen for overdose.

Naproxen Natrium

Vanligvis selges som Aleve, naproxen natrium virker ved å redusere hormoner som forårsaker smerter og betennelser. Denne pillen er generelt bare tatt en gang om dagen, og kan føre til kvalme, forstoppelse, hodepine, magesmerter, tretthet, øresus, pustevansker og kløe. Naproksen natrium kan også øke risikoen for gastrointestinal blødning, og en følsomhet for sollys.

Aktuelt kremer og geleer

Det finnes flere typer av kremer eller geler som kan brukes eksternt til en smertefull område av kroppen. Gnir som skaper en varm eller kald følelse, for eksempel Icy Hot or Flexall, kalles counterirritants. De virker ved å irritere huden og distrahere deg fra smerten. Aspercreme er et eksempel på en aspirin basert topisk krem ​​og kan redusere leddbetennelse. Capsaicin, den ingrediensen som gjør paprika varme, er også brukt i kremer for å utarme stoffet som sender smerte meldinger i nerver. Denne kremen kan ta flere uker å begynne å jobbe.

Resept Pain Medicine

Det er mange reseptbelagte smertestillende midler som ikke inneholder ibuprofen. Disse inkluderer narkotiske stoffer, slik som opiat-baserte hydrocodone og oksykodon, eller ikke-narkotiske medisiner, inkludert resept-styrke naproxen natrium. Snakk med legen din om eventuelle reseptbelagte smertestillende midler for å avgjøre om de inneholder ibuprofen.