Digidexo.com

Sesame Oil for vorte fjerning

Mole og vorte fjerning, et nettsted som snakker om hjemme rettsmidler for å fjerne føflekker og vorter, tyder på at sesamolje er en god måte å hjelpe naturlig fjerne en vorte. Du kan trygt bruke oljen flere ganger om dagen, og i løpet av kort tid vorte skal være borte.

Identifisere Årsaker

Forstå at de avsidesliggende årsakene til warts er vanligvis virus. Derfor, hvis du stadig får vorter, er det en god idé å snakke med legen din for å se om det er en medisinsk måte å stoppe dem fra forming i første omgang. Hvis dine vorter er forårsaket av et virus som HPV, et smittsomt virus, vil du være sikker på at du får den underliggende årsaken behandles av lege, da det kan føre til flere helseproblemer.

Sesame Oil Treatment

Kjøp noen sesamolje fra en lokal stoff butikken, en helsekost butikk, eller en naturlig helse butikken. Kontroller emballasjen for å sørge for at det er sesamolje og ingenting annet. Noen konserveringsmidler eller andre additiver kan forstyrre den naturlige helbredelses kvaliteter av oljen.

DAB oljen på vorte og rundt området av vorte med en ren klut eller dine rene fingre. La oljen trekke inn i vorte i flere sekunder. Gjør dette tre eller fire ganger om dagen. Slutt å bruke sesamolje hvis du merker noen sårhet eller rødhet rundt vorten, fordi dette kan bety at du er allergisk mot oljen. Oljen skal absorbere inn i vorte, og du skal se en forskjell i løpet av få dager.