Digidexo.com

Hvordan lage en Stress Kontrollere Tea

Noen ganger, når jeg er under stress, og mye travlere enn vanlig, og mitt sinn blir oversvømmet med en to-do liste-Jeg kan skrive ned de oppgavene jeg trenger for å oppnå og så jeg føler meg bedre. Men andre ganger, jeg faktisk trenger noe ekstra. På dager som disse jeg lage en te blanding som er utviklet for å bidra til å gi meg en mild mengde energi (men ikke på en koffeinholdige vei) mens roe ned min nervesystemet. Her er hvordan å forberede denne spesielle blanding-for når du, altfor opplever de samme typer dager.

Merk: Det er antatt at alle urter i denne blandingen blir tørket.

Bruksanvisning

En butikk for den høyeste kvalitet urter som du kan finne. Se etter en organisk eller wildcrafted kilde som også er kjent for sin kvalitet. Jeg liker Mountain Rose Herbs (se lenke i Resources nedenfor).

Legg alle urter til en liten bolle og rør forsiktig. Vær forsiktig så du ikke å trykke ned på urter; håndtere dem forsiktig. Målet ditt er å røre uten å knuse dem.

Overfør urter til en lagringsplass container. Bruk en lufttett glasskrukke (helst rav farget for å også hindre lys fra å komme gjennom) eller du kan bruke en glidelås plastpose eller plastboks. Sørg for å lagre urter borte fra varme og lys.

Å brygge en kopp te, kan du bruke en teskje av blandingen for hver kopp kokende vann og bratt i 5 til 10 minutter. Fjern urten når den er ferdig bløtlegging. Du kan blidgjøre den med honning eller stevia. Prøv å unngå sukker fordi det ikke er bra for deg og kan påvirke din naturlige energinivået ved å forårsake en "sukker crash".

Tips og advarsler

  • Det kan være lurt å unngå søtningsstoffer te alle sammen.
  • Lag en stor gruppe med den og lagre den i kjøleskapet. Du kan deretter oppvarmer det eller drikke den avkjølt.
  • Pass på at du oppsøke lege før du forbereder denne blandingen.
  • Vær sikker på at du ikke er allergisk mot noen av urter.