Digidexo.com

Hvordan komme seg raskere etter å få visdomstenner Out

Hvordan komme seg raskere etter å få visdomstenner Out


Visdomstennene er et tredje sett med jeksler som kommer i løpet av tidlig voksen alder. Ofte visdomstennene er for store for munnen og forårsake trengsel av tennene. Tennene kan bli påvirket og er utsatt for hull i tennene og infeksjoner som er grunnen til at folk flest har dem tatt ut. Visdom tanntrekking anses oral kirurgi og som alle kirurgi, er det en restitusjonsperiode. Den typiske utvinning perioden for denne prosedyren er en uke, men du kan hjelpe fremskynde den ved å følge et bestemt sett av retningslinjer.

Bruksanvisning

Plasser gasbind dressing på utvinning området og bite ned med milde, jevnt trykk. Bytt gasbind når det er blod-gjennomvåt. Gjør dette til blødningen stopper, vanligvis to timer.

Ikke snakke eller spise for de første fire-fem timer. Dette vil hindre deg fra dislodging blodpropp.

Hvil i de første 24 timene. Gå bare når det er nødvendig, og ikke ta del i livskraftige aktiviteter, som for eksempel trening. Prop hodet opp når du ligger nede for å unngå langvarig blødning.

Spis myk, men næringsrik mat, som for eksempel fruktjuice, grønnsaksbuljong, protein drinker og vaniljesaus. Drikk rikelig med vann og andre væsker for å holde seg hydrert. Unngå varme drikker.

Ice utsiden av munnen i 10 minutter om gangen for å redusere hevelse. Pakk ispose i en klut og plassere den på det såre området. Ta fem minutters pauser mellom icings.

Mix 1/2 ts. av salt med 8 oz. vann. Etter de første 24 timer, skylle munnen med saltvann i 20 sekunder flere ganger daglig i en uke. Snurr den rundt i munnen sakte.

pusser tennene to ganger om dagen og tanntråd minst en gang om dagen, etter de første 24 timene. Børste tungen og innsiden av kinnene for å redusere bakterieveksten.

Hint

  • Ta smertestillende medikamenter etter behov. Spør oral kirurg for en resept hvis smertene ikke kontrolleres med over-the-counter medisiner.
  • Kontakt din oral kirurg hvis du opplever økt smerte, kraftig hevelse, kvalme og oppkast, eller langvarig blødning.
  • Unngå å røyke i minst en uke etter operasjonen.
  • Ikke drikk alkohol mens du bruker smertestillende medikamenter.
  • Unngå å suge bevegelser, som for eksempel røyking eller drikker gjennom et sugerør, som kan løsne blodpropp og forårsake en smertefull inflammatorisk tilstand.