Digidexo.com

Hvordan ta vare på Mouth Stikning

Munningen er et inngangspunkt til legemet for mange forskjellige materialer. Som et resultat, når du får sting etter dental kirurgi eller på grunn av et kutt i munnen, må du ta ekstra hensyn for å beskytte stingene for å hindre smitte. Med riktig kunnskap om hvordan å ta vare på dine masker, vil de oppløses uten et problem i ca to uker, og såret vil bli helbredet.

Bruksanvisning

•  Stopp blødninger som kan oppstå i 24 timer etter å få sting. Dette er helt naturlig, og alt du trenger å gjøre er å skylle munnen med kaldt vann og bruk en ren klut til å forsiktig bruke press på masker. Sitte og ikke bruke munnen til blødningen stopper.

Unngå å forårsake irritasjon rundt sting i din daglige rutine. Ikke drikk alkohol eller røyk mens munnen er fortsatt healing, og være forsiktig for å unngå stingene mens du pusser tennene. Også unngå varm mat og drikker, krydret mat og mat med skarpe kanter.

Skyll munnen med en skylle anbefalt av legen din to ganger per dag. En dag etter at du får dine sting, kan du begynne å skylle med varmt vann eller varmt vann med salt etter hvert måltid og før sengetid. Dette vil skylle ut eventuelle matrester som kan være fanget i masker.

Tips og advarsler

  • Ikke dra på løse masker. Bare tillate dem å oppløses og faller ut av såret på egen hånd.