Digidexo.com

Magnesium og Foot Cramps

Opp til 80 prosent av befolkningen kan lide av en magnesiummangel, ifølge Dr. Carolyn Dean, forfatter av "The Magnesium Miracle". I tillegg til en rekke helsemessige forhold som migrene, depresjon og trøtthet, har magnesiummangel vært forbundet med muskelkramper, spasmer og smerter. Å få tilstrekkelig nivå av magnesium kan bidra til å bekjempe kramper i foten og andre muskler i kroppen.

Daglig Magnesium Anbefaling

Den anbefalte daglige rasjon for magnesium er 350-400 mg; Men Dean mener opptil dobbelt så mye som er nødvendig for å bekjempe en magnesium mangel. Ancient Minerals, en produsent av depot magnesium produkter, anbefaler 3 til 4 mg per kilo kroppsvekt.

Magnesium kosttilskudd

Magnesium kosttilskudd kan tas oralt; imidlertid kosttilskudd typisk inneholde lave nivåer av magnesium. Magnesium kosttilskudd også ofte forårsake diaré, som kan forstyrre mineral absorpsjon.

Transdermale Magnesium

Konsentrerte transdermale magnesium produkter, som inneholder høyere nivåer av mineralet, kan brukes for å innføre magnesium direkte inn i blodstrømmen og gå utenom fordøyelseskanalen. Dette åpner for raskere absorpsjon og målrettede ytelser direkte til den trange muskelen.

Typer Transdermale Products

Magnesium finnes i oljespray, konsentrerte gel skjemaer eller bade flak. Spray og gels inneholde så mye som 500 mg per unse. Bath flak kan inneholde enda mer, med opp til 15 gram magnesium i en kopp.

Hvordan bruke

Transdermal magnesium produkter bør brukes direkte til å rense huden og gnis inn i sår eller trangt muskel. Som noen mindre hudirritasjon kan forekomme, kan produktene skylles eller tørkes av etter 20 minutter. Magnesium bade flak kan også brukes som en fot suge: legge til varmt vann og suge føttene i 30 minutter eller mer.