Digidexo.com

Hvordan få mine fotsåler Soft

Hvordan få mine fotsåler Soft


Noen ganger fotsålene få grov og ujevn, spesielt hvis du tilbringer mye tid barbeint eller hvis jobben din har du jobber på føttene. Hælene kan være spesielt grov og muligens callused. Oppmykning fotsålene er mulig; det bare tar litt forberedelser og en liten mengde av albue fett hvis det er hard hud til Slough bort.

Bruksanvisning

•  Fyll en fot badekar med varmt vann og blanding i ca fem dråper lavendel essensielle olje. Lavendel olje vil bidra til å myke opp føttene og gjøre dem lukter godt. Sug føttene i badekaret i 10 til 15 minutter, så klapp tørr med et lite håndkle.

Gni en pimpstein langs bunnen av føttene til slough bort hard hud. Hard hud vanligvis vises på front pads av sålene og på hælene; noen ganger er de selv langs utsiden av den side av sålen. En pimpstein fjerner skånsomt død hud og kan mildne den eneste der calluses gang ruet det.

Skyll av de døde, hard hud som ble sloughed bort med pimpstein og massere litt kakaosmør body lotion inn i fotsålene. Kremer som inneholder kakaosmør kan være ekstra oppmykning, så de er et godt valg for mykere såler.

Sett på et par hvite sokker. Dette vil varme føttene og lotion, noe som åpner for bedre absorpsjon inn i huden, noe som fører til mye mykere såler.