Digidexo.com

Hjem Cures for Vertigo

Vertigo er den fysiske følelsen at du eller dine omgivelser er i bevegelse eller spinne når det ikke er selve bevegelsen. Den skiller seg fra svimmelhet i at svimmelhet er mer beslektet med følelse av å besvime, eller liker du kommer til å besvime, men du føler deg ikke som om miljøet er i bevegelse. De som lider av svimmelhet kan lide tap av balanse og / eller kvalme.

Det finnes flere medisiner tilgjengelig for å behandle svimmelhet, både reseptbelagte og over disk. Men flere effektive hjem rettsmidler er også tilgjengelig.

Effektiv hjem rettsmidler

Gingko biloba er en av de best kjente og mest effektive hjem rettsmidler for behandling av svimmelhet. Det både øker blodtilførselen til hjernen og reparasjoner allerede eksisterende skade på det indre øret. Den anbefalte dosering er 120mg av gingko biloba extract tatt to ganger daglig.

Ingefær ekstrakt er også en velkjent og effektiv behandling i å lindre vertigo, så vel som bevegelsessyke. Når utbruddet av vertigo oppstår, mange lider rapporterer at det lindrer symptomene nesten umiddelbart. Det anbefales at to tabletter tas en dag.

To til tre dråper av peppermynteolje har også vært kjent for å lindre både vertigo og svimmelhet nesten umiddelbart.

Seed og Grain Drink

En blanding av vann, hvetekorn, valmuefrø, mandel, vannmelon frø, ghee, og hel nellik er foreslått av mamaherb.com til de som lider av svimmelhet. Hvete korn, valmuefrø, nellik, mandler og vannmeloner kan alle bli funnet i noen dagligvarebutikk og kostnadene vil variere. Ghee er avklart smør og kan finnes i de fleste helsekostbutikker.

Sug 2 ss. hvetekorn, 1 ts. valmuefrø, åtte mandler og 8 vannmelon frø over natten og gjøre en lime neste morgen. Til denne lime, legge til et fedd stekt i ghee. Legg denne blandingen til melk, rør godt og drikk daglig i to uker. Lindring av kvalme er vanligvis oppleves i løpet av to uker.

Sitron, salt og pepper Drink

I 8-oz. vann, bland 3 ts. sitronsaft og en klype hvis salt og sort pepper. Drikk tre ganger om dagen i 15 dager, og symptomer eller kvalme vil bli løst umiddelbart. Ved slutten av de 15 dager, vil vertigo har forsvunnet helt.