Digidexo.com

Natural Nail Fungus Cures

Neglesopp kan være en skjemmende, pinlig problem som ofte tar måneder å kurere. Selv om det er flere reseptbelagte soppdrepende produkter tilgjengelig, hjem og urtemedisiner kan være effektive i behandling av spiker sopp også.

Om Nail sopp

Spiker sopp, kjent medisinsk som onychomycosis, kan infisere neglene på tærne eller fingre. Det begynner ofte som en hvit eller gul flekk som sprer seg over tid, forårsaker uregelmessig spiker vekst, tykkelse og spiker tap. Onychomycosis er oftest forårsaket av sopporganismer som kalles dermatofytter, men kan være forårsaket av gjær organisme candida eller ved tinea (som også er ansvarlig for fotsopp). Neglesopp er mest vanlig hos eldre voksne, de med immun tilstander som psoriasis og i de hvis negler er ofte nedsenket i vann. Enten reseptbelagte piller mer naturlige metoder blir brukt for å behandle spiker sopp, er det viktig å merke seg at selv om infeksjonen kan bli eliminert, vil forårsake misdannelse av soppen trenger for å vokse av neglene. Som negler vokser langsomt, kan det være flere måneder før spikeren synes å være normal.

Naturlig hjemme rettsmidler

Det første skritt i behandling av spiker sopp er å redusere eksponering for fukt. Sopp trives i et varmt, fuktig miljø så neglene bør oppbevares tørt så mye som mulig. Dersom soppen er på føttene, bomull sokker og sko som gir mulighet for tilstrekkelig ventilasjon bør brukes. Dersom soppen er på negler, kan gummihansker rådes til å holde neglene tørre når du arbeider i vann. Under behandlingen blir kunstige negler absolutt forbudt og neglelakk er best unngås da det kan felle fuktighet i neglesengen og videre bidra til soppvekst.

To ganger daglig spiker soaks bruker halv styrke rubbing alkohol eller antibakteriell vask munnen kan hjelpe drepe sopp infeksjon på grunn av antiseptiske egenskaper. En oppløsning av naturlig cider eddik fortynnes med vann kan også bli brukt som cider eddik er antatt å ha antiseptiske og astringerende egenskaper på grunn av sin surhet. Bleach er ikke generelt anbefalt som det er kjent for å forårsake vev ødeleggende og tørkeegenskaper og noen mennesker er svært følsomme for det.

Herbal rettsmidler

Tea tree olje, lavendel olje og oregano olje er alle kjent for å ha antiseptisk, antibakteriell og soppdrepende egenskaper. Anvendelse av noen få dråper av en eller flere av disse oljer flere ganger daglig til det infiserte området kan bidra til å drepe sopp og hindre ytterligere infeksjon. Alle disse oljer kan være fortynnet med en liten mengde av olivenolje for en effektiv menge hårstråene i tillegg. Konsentrert lavendel olje og oregano olje vil sannsynligvis må kjøpes fra supplement delen av en helsekostbutikk, men tea tree olje er ofte funnet på mange store drugstores og dagligvarebutikker sammen med helsekostbutikker.

Alpha hydroxy syre, som finnes i mange frukter og grønnsaker, er tenkt å bidra til å behandle hud og spiker forhold inkludert soppinfeksjoner. Alpha hydroxy syre er tilgjengelig i mange ansikts kremer som brukes for behandling av aldrende hud og akne. En krem ​​som inneholder alpha hydroxy syre skal gnis inn i og rundt neglen to eller tre ganger daglig for behandling av spiker sopp. Den fruktsyre vil bidra ødelegge soppinfeksjon og myker spiker vev som åpner for bedre absorpsjon av andre antiseptiske produkter. Mange produkter som inneholder alpha hydroxy syre kan bli funnet på dagligvarebutikker og apoteker. Naturlige og organiske alpha hydroxy syre kremer kan finnes på helsekostbutikker i supplement delen.