Digidexo.com

Hvordan avlaste bronkitt med sennep Wrap

Hvordan avlaste bronkitt med sennep Wrap


Jeg er seriøs! Sennep er godt å innta, gå videre legge til noen til dine favoritt mat mens sårer det vil bidra til å bekjempe fra innsiden og ut. Vi vet at det legger vidunderlige smaker til våre dagligdagse matvarer, kjent for sin skarp tang og krydder til våre budsjetter, men visste du at det har helbredende egenskaper også? Virkelig prøve dette! Piske noen opp med denne oppskriften, en interessant blanding av spredning og varme, en dyp varme decongestant. Sennep hjelper sirkulere blodgjennomstrømningen og bidrar til å bryte opp slim. Dermed det fremmer raskere heling og langsomt bryter opp disse slim vegger.

Bruksanvisning

•  Legg en teskje av sennep pulver til en kopp mel, sile den opp. Begynner å føle seg som en elementær vitenskap eksperiment "hæ"? Og verden rundt deg.

Legg akkurat nok varmt vann for å lage en lime, rør den opp. Det er virkelig ikke trenger å være perfekt bare få det til en en konsistens.

Sett en gammel t-skjorte på at du ikke hadde noe imot flekker opp litt og spre lim på skjorten i brystkassen. Jeg vet "yuk"! din tenkning, "jeg er en hot dog" ?!

Da dekke området med plastfolie, og legg en varmeflaske på toppen. Deretter sitte og la det virke, men bare i 15 minutter på han mest. Dette kan føles funky, men det kan hjelpe i mindre alvorlige tilfeller avhengig av hvor dyp og tykt slim har dannet.

Hint

  • Hvis denne behandlingen ikke virker etter 2 søknader vil det ikke fungere
  • lese min artikkel om "hvordan å bidra til å helbrede bronkitt med urter" spesielt nyttig hvis bronkitt er alvorlig.
  • bare holde dette på for maksimal tid ellers risikerer du å bli brent