Digidexo.com

Hvordan Slow stoffskiftet uten søvn for dager

Hvordan Slow stoffskiftet uten søvn for dager


Det er ingen hemmelighet at ikke får tilstrekkelig søvn kan være skadelig for generelle helse. Oppholder seg i flere dager om gangen får kroppen til å jobbe ineffektivt. Når kroppen ikke fungerer som det skal, kroppens funksjoner, inkludert metabolisme, er bremset ned betraktelig. Søvnmangel er ikke en ideell metode for å bremse ned stoffskiftet på grunn av de fysiske konsekvenser det har på kroppen og kognitive evner. Nøkkelen til å få og opprettholde vekten er å bli klar over det daglige kaloriinntak er nødvendig for målet ditt.

Hvordan Slow stoffskiftet uten søvn for dager

En mister søvn og endre din glukosemetabolismen. Mangel på søvn bremser kroppens evne til å metabolisere glukose. Dette er farlig fordi i noen mennesker, gjør endring av glukose i kroppen reagerer på samme måte som det ville med type-to diabetes, ifølge en svensk universitetsstudium. Når søvnmangel er kombinert med store karbohydrat måltider, vil reguleringen av blodsukkeret ta lengre tid. Selv om redusert regulering kan hjelpe deg å holde på kalorier lengre, effekten av treg insulinsekresjon er ikke sunt for kroppen.

•  Gå uten søvn og endre din hormonproduksjon. Mangel på søvn kan hindre utskillelsen av skjoldbrusk-stimulerende hormoner, den svenske studien fant. Når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal, reagerer kroppen ved å øke kortisol nivåer. Forhøyede kortisol fører til at kroppen bremse metabolisme og oppmuntrer fett som skal lagres. Kombinasjonen av lagret fett og redusert metabolisme fører til vektøkning.

Hold deg og endre matvaner. Selv om ikke en direkte fysiologisk effekt av søvnmangel, kan holde seg i flere dager forårsake dårlig spisevaner. En Northwestern University studie viste folk som oppholder seg sent tendens til å spise mer kalorier og veie mer enn de som går tidlig til sengs. Hvis du er trøtt, kan du hente godteri eller koffein-fylt drikker å holde deg våken. Dårlig mat valg kan føre til langsommere metabolisme. Hvis du er våken i lengre varighet, vil du ha flere muligheter til å forbruke mer kalorier.

Unngå søvn og ha kroppen bryte ned maten mindre effektivt. Hvis kroppen er ekstremt trøtt, vil kroppen rett og slett ikke har nok energi til å bryte maten ned så effektivt, den svenske studien viste. På samme måte som tilfellet med glukosemetabolisme, når maten ikke blir effektivt brutt ned, blir hastigheten på stoffskiftet senkes.