Digidexo.com

Intense Indre lår øvelser

Intense Indre lår øvelser


Trene indre lår området kan være avslutte en utfordring for mange mennesker. Det er en mulig oppgave, men krever mye tålmodighet og engasjement. Det er mange øvelser for å trene den indre lår området; Men det er viktige intense øvelser som vil maksimere dine resultater, og hvis utført riktig, vil gi deg den magre og fast lår du alltid har ønsket.

Walking Lunges

Stå med føttene sammen. Stå frem med venstre ben og bøy høyre kne en tomme over gulvet. Gå tilbake til utgangsposisjonen ved å trykke på venstre ben mot gulvet. Gjenta prosessen for det høyre ben. Fullfør 10 til 12 repetisjoner.

Side Lunge

Stå med føttene skulder bredde hverandre. Ta et stort skritt til siden med høyre ben. Bøy høyre ben mens du senker kroppen ned. Hold venstre ben på plass og ryggen rett. Gå tilbake til utgangsposisjonen ved å skyve høyre ben mot gulvet. Gjenta prosessen for venstre ben. Fullfør 10 til 12 repetisjoner.

Scissor Kick

Ligg på gulvet med ryggen rett. Plasser armene parallelt med kroppen. Løft bena åtte inches over gulvet. Kryss venstre ben over høyre og vice versa. Fullfør 15-20 repetisjoner.

Sittende Beinløft

Sitt på gulvet med ryggen mot veggen og hendene på gulvet. Forlenge bena. Løft begge beina åtte inches av gulvet. Svinge bena fra hverandre i en opp-og-ned-bevegelse uten å berøre gulvet. Fullfør 17-25 repetisjoner.