Digidexo.com

Slik fjerner Cardiac Lead med lasere

Slik fjerner Cardiac Lead med lasere


En ledning kobler din pacemaker eller ICD (hjertedefibrillator generator) til hjertemuskelen. En leder utvinning vil bli gjennomført for å fjerne en skadet ledning, hvis en infeksjon har utviklet seg rundt ledelsen, når ledelsen forstyrrer blodstrømmen til hjertet ditt, eller når ledelsen bruker mer energi enn din pacemaker eller ICD er i stand til å produsere. En leder utvinning krever bor på sykehuset for å overvåke deg for mulige komplikasjoner, for eksempel en lungeemboli.

Slik fjerner Cardiac Lead med lasere

•  Sett på en sykehusklær, og få montert med en IV. Du kan få antibiotika via IV for å hindre utvikling av infeksjon.

Kom i brystet barbert og renset med en antiseptisk løsning. Sterile forheng vil bli plassert over hele kroppen.

Hold hendene ned av sidene for at kontakt med sterile forheng. Hvis det er nødvendig, la en sykepleier å holde håndleddene for å holde bevegelse av hendene minimal.

gjennomgå anestesi, som vil bli gjort med medikamenter gjennom IV eller med generell anestesi. Hvis du ikke gjennomgå narkose og føler ubehag under inngrepet, umiddelbart varsle anestesilegen.

La din kirurg gjør et snitt på øvre bryst og plassere en slire (et rør) som vil bli guidet til ledelsen blir fjernet. Din kirurg vil da bruke en laser til å sprenge små pakker med laser energi til å ødelegge innebygd vev rundt ledelsen, som det fremgår av arrhythmia.org. Få utstyrt med nye kunder hvis anbefalt av legen din.