Digidexo.com

Helsemessige fordeler av magnesiumoksid

Magnesium oksid gir kroppen med en tilstrekkelig mengde magnesium, som er et naturlig mineral. Det er et viktig supplement for mange deler av kroppen, inkludert muskel-og nervesystemet. Magnesium har mange fordeler, inkludert evnen til å rense ut kroppen.

Oxygen

Bland magnesium-oksyd med vann og drikke det å aktivere oksygen egenskaper. Den oksygen går inn i tarmkanalen, fremmer veksten av aerobe bakterier og begrenser vekst av sopp og bakterier usunn.

Hydration

Magnesiumoksid fremmer hydrering, fordi det fører til oksygen til å reagere med hydrogen, og danner vann i tarmkanalen. Dette vil bryte ned herdet avføring holdt tarmveggen, slik at næringsstoffene å bli absorbert, slik at søppel blir eliminert fra kroppen din.

Supplement

Magnesiumoksid fremmer sunn funksjon av hjerte og nyrer. Den brukes som kosttilskudd, og bistår med metabolismen av proteiner og karbohydrater.

Syrenøytraliserende

Ifølge National Institutes of Health, kan magnesiumoksid brukes som syrenøytraliserende for å lindre magesmerter, halsbrann eller fordøyelsesbesvær.

Beroligende

Magnesiumoksid kan føre til en beroligende effekt for å hjelpe deg å håndtere søvnløshet, angst, nerver og høyt blodtrykk. Det kan også slappe av kroppen, for å lette nervøs fordøyelsesbesvær eller irritabel tarm syndrom.

Advarsel

Magnesiumoksid bør tas minst en time før eller etter måltider, med et fullt glass vann eller juice. Med mindre legen din sier at du skal ikke bruke det som en syrenøytraliserende for mer enn 2 uker. Bivirkninger er diaré, kramper og en dårlig smak i munnen.