Digidexo.com

Hvordan kan selvsagt Skinny Women opp i vekt?

Hvordan kan selvsagt Skinny Women opp i vekt?


Økende vekt kan være like mye av en utfordring for noen som å miste vekt er for andre. Hvis du sliter med å prøve å få vekt, er det sannsynlig at du trenger å gjøre endringer i livsstil. Det kan være mange grunner til at du kan ha problemer med å få vekt. Mange mennesker rett og slett ikke ta inn flere kalorier enn de brenner, mens andre er hindret av genetikk. Hvis du er konsekvent å miste vekt, bør du gå til legen din som du kunne være lider av en potensielt farlig helsetilstand.

Hvordan kan selvsagt Skinny Women opp i vekt?

•  Kutt ned på kardiovaskulær trening. Mens kardiovaskulær trening er en viktig del av enhver fitness rutine, i store mengder, kan denne type trening hindre vektøkning mål. Når jeg prøver å få vekt er det viktig å bygge muskler ved å ta i en strøm av kalorier. Hvis du er en kardiovaskulær fitness djevel, er du sannsynligvis brenne av de fleste av de overflødige kalorier som du tar inn.

Kontroller vektløfting din trenings prioritet. Vektløfting rutiner vil gi kroppen din en skulpturert utseende mens du legger på sunne pounds. Muskelmasse øker også metabolic rate som vil hjelpe kroppen prosessen kalorier mer effektivt. Hvis du er ny til vektløfting rutiner, kan det være lurt å ansette en trener til å sette deg på rett spor. Det er viktig å starte sakte og bygge opp din rutine over tid. Hvis du overdriv treningen fra begynnelsen du sannsynligvis vil føre deg skade.

Spis mat som er høy i kalorier og karbohydrater. Konsumere et overskudd av korn og hvitt brød produkter som pasta og ris. Bruk din vektøkning mål som en unnskyldning for å prøve et utvalg av oster. Cheese er en praktisk matkilde som det kan legges til mange retter, og vil ikke bare forbedre kaloriinntak, men også smaken av parabolen din. Prøv å legge til ekstra salat dressing til salater og sette ekstra smør i retter når matlaging som disse matvarer er også høy i kalorier. Men vær forsiktig ved inntak av dine høyt kalori mat som mange junk mat er høy i kalorier, for eksempel potetgull, og gir liten næringsverdi. Junk mat vil føre til vektøkning i form av fett i stedet for muskler.

Spis et overskudd av protein. Spis kjøtt produkter så ofte som mulig så spesielt magert kjøtt, er ideelle for å få muskelmasse. Peanøttsmør er en annen kilde til protein som ikke bare vil hjelpe deg å bygge muskler, men det inneholder også mye kalorier. Prøv å kjøpe protein pulver og legge den til melk eller yoghurt. Protein pulver vil hjelpe deg å ta i kalorier uten over spise og det er lett blandet med drikkevarer og mange matvarer.