Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Viral gastroenteritt

Hvordan diagnostisere Viral gastroenteritt


Viral gastroenteritt er en mage influensa forårsaket av flere ulike virus. Det kan påvirke noen, er vanligvis ikke en alvorlig tilstand og går bort i en ganske kort tid. Det er imidlertid svært smittsom og er den nest vanligste sykdommen i USA.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer som diaré, hyppig oppkast, hodepine, frysninger, feber og magesmerter. Symptomene vanligvis vises i løpet av en ganske kort tid (4-48 timer) etter at viruset har blitt kjøpt opp.

Vent i noen timer for å se om symptomene fortsetter eller om de går fort. Hvis de passerer i løpet av få timer, så er det sannsynligvis ikke viral gastroenteritt. Symptomene på viral gastroenteritt er vanligvis ganske konstant.

Ta kontakt med en lege for en riktig diagnose. Fortell legen så mye som mulig om de symptomene du har opplevd.

Utnytte hvilken behandling legen forskriver. Behandlinger er vanligvis ganske enkel.

Hint

  • Drikk rikelig med vann hvis diagnostisert med viral gastroenteritt. Selv om generelt, er denne sykdommen ikke er alvorlig, og er lett å behandle en gang diagnostisert, kan det bli slik at hvis du blir dehydrert.
  • Det er fire typer av virus som forårsaker sammentrekning av viral gastroenteritt. De fire virus inkluderer: Rotavirus (den hyppigste drivkraft av diaré for barn under fem), adenovirus, Caliciviruses og astrovirus.
  • Når diagnosen, vente til magen har avgjort og drikke små mengder vann eller juice. Når magen har lagt seg, spiser bare små mengder av lett fordøyelig mat som epler, hvit ris, bananer og toast.