Digidexo.com

Hvordan få gratis Astma medisiner

For astmatikere, medisiner er et spørsmål om liv og død. Inhalatorer og andre astma medisiner holde astmatikere i live ved å tillate dem å puste. Astma medisiner er ikke billig, og det er ikke alltid lett for astmatikere til å betale for sine legemidler. Når du står overfor økonomiske vanskeligheter, mange astmatikere må bestemme om de kan gjøre uten sine medisiner for å spare penger. Dette burde aldri skje, siden det finnes programmer som hjelper pasienter som trenger medisiner, mange ganger å gi narkotika gratis.

Bruksanvisning

•  Lag en liste. Skriv ned alle aktuelle medisiner, inkludert de som ikke er for astma.

Finn narkotika produsenter. For alle medisiner, ser på etiketten for å finne ut hvem som gjør stoffet. Noen ganger er det ikke nok plass på etiketten på inhalatoren å bruke produsentens informasjon. Hvis navnet på produsenten er ikke på narkotika container, sjekk boksen den kom i. Når alle medisiner har produsenten informasjon på arket, gruppere dem etter stoffet produsenten.

Beregn din inntekt. Siden inntekt er en stor faktor i å kvalifisere seg for å få gratis medisiner, finne denne informasjonen før du ringer stoffet selskapet. Produsentene krever inntekt verifisering, slik som lønn stubber for en måned, skatteskjemaer eller en arbeidsgiver-signert erklæring om lønn rate og inntektsnivå per måned. Kvalifikasjoner er av månedlig inntekt, så beregn den månedlige figuren.

Snakk med legen. Stoffet produsenten krever et par ting fra pasientens faste lege. En ny resept må gå til produsenten, slik at de kan fylle resepter med deres spesifikke apotek. Legekontoret har å fakse en erklæring som bekrefter at pasienten er i økonomisk nød og må ha medisiner etterspør. Mange ganger, blir en sykepleier eller andre profesjonelle fra legekontoret et kontaktpunkt for pasienten i forhold til gratis medisiner fra legemiddelselskapet.

Samtalelegemiddelfirmaer. Når all informasjon er på hånden, ring stoffet selskaper og be om hjelp. Mange ganger, det er en bestemt nummer å ringe for reseptbelagte medisiner bistand, men ringe hovednummeret er greit, siden de vil overføre samtaler til riktig avdeling. Bare svar på spørsmålene ærlig, og de wil gi en liste over programmer som oppfyller de kvalifikasjoner.

Tips og advarsler

  • Ring stoffet produsenter selv om det ser ut til at inntekten er for høy eller andre kriterier ikke er oppfylt. Mange ganger, selskapene arbeider med enkeltpersoner og utvide sine programmer utover de publiserte krav. Selv om det ikke er mulig å få gratis medisiner, stoffet selskapet fortsatt gir en heftig rabatt til de fleste assistanse søkere.
  • Aldri ta noen medisiner foreskrevet til noen andre. Selv om det er det samme stoffet, er det ulovlig å dele reseptbelagte legemidler.