Digidexo.com

Slik Cure tørr munn

Få ting er mer ubehagelig enn å ha en munn som føles som den er full av sand. Munntørrhet er en vanlig ulempe at mange lider med hele dagen. Munntørrhet har mange årsaker som noen ganger kan unnslippe oss, men heldigvis er det like mange kurer for dette ubehagelig problem.

Bruksanvisning

•  Puss tennene tre ganger om dagen. En sunn tann og tannkjøttet vil fremme riktig spytt, som forhåpentligvis holde munnen fuktig og frisk. I tillegg er det noen tannkremer på markedet som hjelper target tørr munn. Inkludere disse i din daglige rutine for best resultat.

Drikk rikelig med vann hele dagen. Voksne anbefales seks til åtte glass hver dag. Forbruker dette mye vann vil bidra til at munnen holder seg hydrert og vil være mindre irritabel.

Besøk tannlegen minst to ganger i året. Munntørrhet kan føre til tannkjøttsykdom og andre misdannelser og bør behandles hvis det er alvorlig. En tannlege kan anbefale en rutine som vil ideelt sett holde munnen fuktig og sunn.

tygge tyggegummi når munnen føles tørr. Gum vil naturlig produsere spytt og holde munnen tørker opp mens du tygger den. Gum er billig og noe du kan bære med deg hele tiden.

Oppsøk lege dersom ingen andre alternativer synes å ta vare på tørr munn problem. Det finnes ulike medisiner som kan være foreskrevet. Fortell legen symptomene dine og ta hensyn til når tørr munn ser ut til å være på sitt verste. Det kan være ulike årsaker hvis det oppstår et problem mens du sover i motsetning til når du spiser et måltid. Vær forberedt og presist å gjøre besøket enkelt.