Digidexo.com

Hva er en Pediatric Orthopedist?

En pediatrisk orthopedist er en lege som har spesialisert seg på behandling av muskel-og skjelettplager hos barn, inkludert deformerte lemmer og ledd, brukne bein, bein infeksjoner og halting. De fleste barn orthopedists se barn opp til 18 år.

Utdanning

Pediatric orthopedists motta om lag tre år mer utdanning og opplæring enn en vanlig MD En pediatrisk orthopedist nyutdannede fra medisinsk skole, fullfører et bosted i ortopedi og gjennomgår ytterligere opplæring for å spesialisere seg i pediatriske ortopedi.

Fordeler

Pediatric orthopedists vet hvordan å undersøke barn, som noen ganger ikke kan artikulere sine symptomer eller ikke vil svare på tradisjonelle eksamensteknikker.

Nyfødte

Noen barn orthopedists spesialister på behandling av nyfødte med tilstander som spina bifida, der ryggraden ikke helt tett under utviklingen.

Spesielle ferdigheter

Pediatric orthopedists forstå hvordan problemer som skoliose og klumpfot innvirkning voksende bein og bruke spesialiserte behandlingsteknikker.

Fun Fact

De fleste barn orthopedists dekorere sine kontorer med tanke på barn og har barn-størrelse utstyr som ikke er så skremmende for barn.