Digidexo.com

Hvordan hjelpe barna med ADHD i skolen

Hvordan hjelpe barna med ADHD i skolen


Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD, kan føre til problemer for barn i skolen, men med spesiell hensyn til deres behov, kan barn med ADHD fortsatt gjøre det bra faglig. ADHD er en medisinsk tilstand preget av problemer med å fokusere og impulsive atferd. Noen mennesker med ADHD også vise økt energinivå. De kan alltid synes "fast". På skolen, kan barn med ADHD komme i trøbbel mer enn andre barn eller har problemer med å fullføre skolearbeidet. Foreldre og lærere bør arbeide sammen for å utvikle strategier for å hjelpe barn med ADHD lykkes i skolen.

Hvordan hjelpe barna med ADHD i skolen

Be læreren for barnets timeplan. Legge planen der barnet kan se det. Forklare eventuelle forstyrrelser i rutine på forhånd. Barn med ADHD fungerer best i et strukturert miljø, ifølge Familydoctor.org.

Be om at barnet bli sittende i foran klassen å begrense distraksjoner fra andre studenter.

Hold retninger enkel og kort når du arbeider på lekser med barnet ditt, og be barnets lærer å gjøre det samme. Gi barnet retninger mens du gjør øyekontakt. Be barnet om å gjenta retninger tilbake til deg.

Kontroller at barnet har alltid tilsyn av voksne. Barn med ADHD er utsatt for impulsive atferd som kan sette dem i fare.

Arbeid med skolen for å lage spesielle rom for barnet ditt. Skolen kan tillate henne å ha ekstra tid til å ta tester. Anser også at barn med ADHD kan gjøre det bedre i mindre klasser.

La barnet å ta aktivitet pauser mens de gjør lekser, slik at han kan holde seg på oppgaven når du arbeider.

Etablere en vanlig lekser rutine. Gjøre lekser på samme tid hver dag i et område uten distraksjoner. La barnet til å jobbe i korte støt og ta pauser når det trengs.

Belønning innsats for gode karakterer. Kompliment barnet på andre ferdigheter og talenter.

Ha jevnlig foreldremøte kommunikasjon gjennom møter, notater og framdriftsrapporter. Foreldre og lærere kan lære av hverandre, dele strategier og sørge for skole og hjem rutiner er komplementære.

Sørg for at barnet tar noen foreskrevet medisiner til faste tider hver dag.

Sett opp rådgiving avtaler for barnet så vel som familie rådgivning økter. Individuell rådgivning er gunstig fordi det hjelper barnet å forstå hennes oppførsel og lære mestringsstrategier. Familievernet hjelper fordi familier kan lære problemløsning strategier og mestring.