Digidexo.com

Tegn og symptomer på dehydrering hos et barn

Dehydrering hos barn kan skje av ulike grunner. Barn kan oppleve et tap av kroppsvæske, noe som fører til redusert evne til sin kropp og organer til å fungere på grunn av oppkast, diaré, sykdommer og slett ikke drikker nok vann. Erkjennelsen dehydrering i de tidlige stadier og forstå viktigheten av riktig behandling kan bidra til å forhindre alvorlig dehydrering og mulig sykehusinnleggelse.

Signs

Første tegn på dehydrering hos barn inkluderer en tørr tunge, tørre lepper og ingen tårer når gråt. Bleier kan være en viktig måler for å avgjøre om spedbarn eller småbarn er dehydrert. For spedbarn, kan mindre enn seks våte bleier i døgnet signal dehydrering. Småbarn, på den annen side, kan ikke ha noen våt bleie i åtte timer under dehydrert. Andre tegn barn kan utvise under dehydrering inkluderer tørr og rynkete hud, kule hender og føtter og rask pust.

Komplikasjoner

Tegn på alvorlig dehydrering er betraktet som en medisinsk nødsituasjon, og umiddelbar medisinsk behandling skal være prøvd. Komplikasjoner og indikasjoner på dehydrering som krever øyeblikkelig medisinsk hjelp inkluderer feber, innsunkne øyne, ekstrem fussiness eller søvnighet og en rask hjerterytme. Hos spedbarn, kan du merke en sunken flekk på toppen av hodet. Disse symptomene kan indikere behovet for intravenøst ​​fluid til å hjelpe hjelpemiddel i utvinningen og forhindre ytterligere komplikasjoner.

Symptomlindring

Noen indikasjon på dehydrering hos barn bør rapporteres til legen din. Din lege vil gi deg spesifikke retninger for å hjelpe barnet ditt komme seg fra sin kamp med dehydrering. Dette vil inneholde rikelig med hvile og inntak av væske. Spesielt, kan anbefales drikker som inneholder elektrolytter. Sukkerholdige drikker bør unngås, som de kan gjøre symptomene verre. Spedbarn som blir ammet bør fortsette som normalt. Småbarn og eldre barn kan gå tilbake til en normal fôring tidsplan sakte, som anbefalt av legen din. Acetaminofen kan brukes til å behandle og å redusere feber.