Digidexo.com

Neck-styrke øvelser for en herniated Livmorhals Disk

En herniated cervical disk er smertefullt, men det vil gro. Gjøre øvelser som styrker nakkemusklene bidrar til å lindre smerten. Det er imidlertid viktig ikke å overdrive det, presser deg inn i mer smerte. Når du er bedre, ta notat av aktivitetene dine og hvordan du gjorde dem, for å holde beskytte diskene.

Symptomer på livmorhals herniated plate

Smerter i nakke eller skulderbladene som stråler nedover armen, ledsaget av svakhet, nummenhet og kribling, kan være symptomer på en cervical herniated disk. Du har kanskje problemer med gripende ting med hendene, og bestemte posisjoner kan gjøre bevegelsen enda mer smertefull. Alle har ulike symptomer på livmorhals herniated plate.

Se legen din for å få riktig diagnose. Noen av symptomene dine kan ende opp med å bli diagnostisert som carpal tunnel syndrom, et problem med rotator cuff, eller til og med gikt.

Årsak

Kroppens disker er som gummiputer mellom hver ryggvirvel. En disk blir herniated når kjernen tvinger seg gjennom til den ytre kanten av disken din. Dette bevirker at trykket på nervene. Fordi spinal nervene er svært følsomme for trykk, kan dette føre til smerter, nummenhet eller svakhet.

Disker har en høy andel av vann, og som du alder at vann reduksjon, noe som fører til mindre fleksibilitet av skiven. Når dette skjer, skivene krympe, samtidig som mellomrommene mellom dem blir smalere.

Tunge løft, overdreven kroppsvekt, økt press, repetitive aktiviteter og røyking kan kutte ned på disken din styrke.

En medisinsk eksamen, inkludert røntgen og MRI, oppdager herniated disker og bestemmer hvilke nerverøtter blir berørt.

Øvelser som hjelper

Enhver aktivitet må være treg, modifisert og kontrollert, for å unngå mer press og smerte. Trekkraft kan være nyttig for livmorhals disk smerte og helbredelse. I noen tilfeller kan en nakkekrage gir komfort og hvile for ryggraden. Gjør følgende øvelser kun under omsorg av en profesjonell terapeut eller lege.

Cervical fleksjon og ekstensjon: Ta med haken mot brystet, så se opp. Denne øvelsen kombinasjonen bør gjøres sakte fem ganger. I lateral fleksjon, senke høyre øre til høyre skulder. Deretter må du gjøre ditt venstre øre til venstre skulder. Gjør dette fem ganger. I rotasjon av cervicalcolumna, prøv å snu hodet så langt til høyre som mulig, og hold denne posisjonen i fem sekunder. Gjenta prosessen til venstre side. Gjør denne øvelsen fem ganger.

Isometriske øvelser bidra til å styrke nakken. Trykk håndflatene til pannen og push. Hold i fem sekunder, og gjenta tre ganger. Plasser hendene på siden av hodet. Nå bringe den sidelengs til skulderen din. Gjenta på den andre siden. Hold stillingen i fem sekunder. Slapp veldig sakte. Cupping begge hendene bak hodet, prøver å skyve tilbake. Hold i fem sekunder.