Digidexo.com

Hvordan få Reseptbelagte legemidler Gratis

Hvordan få Reseptbelagte legemidler Gratis


Gratis reseptbelagte legemidler er tilgjengelig for deg hvis du er villig til å se etter dem, og du er kvalifisert for programmene. Du kan få den hjelpen du trenger selv om du ikke har råd til å kjøpe medisiner. Mens alle samfunn tilbyr ulike programmer, programmer er tilgjengelig for nesten alle. Du kan bruke en av en rekke måter å komme i gang med å finne rimelige og uten pristillegg reseptbelagte legemidler.

Offentlige programmer

Hvis du er kvalifisert, kan du søke om en reseptbelagte stoffet dekning programmet tilgjengelig gjennom en offentlig etat som Medicare. Du må oppfylle spesifikke retningslinjer inntekt til å kvalifisere seg for disse programmene. Noen programmer er gitt av enkeltstater og deres individuelle fylker, for eksempel MCPHS Pharmacy Outreach Program i Massachusetts og Kentucky Pharmacy Providers Program, som alle også arbeide med en inntekt-kvalifiseringsgrunnlag og krever søknad ferdigstillelse. Du vanligvis må gå gjennom en venteperiode før du finner ut om du er kvalifisert.

Apotek programmer

En rekke programmer tilbys av lokale apotek som gir gratis og lave kostnader resepter av mange legemidler. Disse programmene krever ofte at du registrerer deg og betaler en liten medlemsavgift en gang i året. Hver har en annen kvalifisert krav, og gir en annen rabatt for narkotika. Ikke alle legemidler delta i disse programmene, og mange av de som omfattes medisiner er generisk i stedet for merkenavnet, som du bør vurdere når du diskuterer dine resepter med legen din.

Legens kontor

Lokale apotek gir ofte gratis og lave kostnader resepter av mange legemidler. Disse programmene krever ofte at du registrerer deg for programmet og betale en liten medlemsavgift en gang i året for å få fordelene. Hver har en annen kvalifisert krav, og gir en annen rabatt for narkotika. Ikke alle legemidler delta i programmene, og mange av dem er generiske i stedet for merkenavnet.

Lokale Sykehus

Noen sykehus tilbyr reseptbelagte medikament-assistanse programmer som Medisinering Bridge Program som fungerer som en agent for pasienten og legemiddelfirmaer til å lokalisere gratis medisiner. Mange av narkotika produsenter tilbyr gratis reseptbelagte legemidler til kvalifiserte pasienter. Hjelpeprogrammene ta søknaden din og ta kontakt med produsenten i et forsøk på å få de medisinene du trenger gratis. Denne prosessen kan ta litt tid å komme gjennom, men fordelene kan ta medisiner. Fylle ut søknaden helt vil bidra til å forhindre noen nedbremsing i prosessen.