Digidexo.com

Urter for Alvorlige muskelspasmer

Muskelspasmer kan oppstå som et resultat av ikke å strekke før trening, en mangel av kalsium i kroppen eller en rekke andre grunner. Det er mange ting du kan gjøre for å behandle muskelspasmer. For eksempel kan du ta en varm dusj før trening. Du kan øke inntaket av kalsium-rik mat for å hjelpe med symptomer. Naturlige urter kan også brukes og kommer i former som te, fuktige kompresser, tinkturer, og foten soaks.

Selleri frø og krampe Bark

Selleri frø er anvendbare ved forhindring av alvorlig muskelspasmer, fordi de har anti-inflammatoriske egenskaper. Selleri frø kan også bidra til å redusere leddgikt smerte. Gjør en urte te ved hjelp av hele selleri frø ved å kombinere en teskje av fersk fint knust selleri frø med en kopp kokende vann. La te bratt i 10 minutter. Strain og drikke. Te kan inntas tre ganger om dagen for lettelse. Selleri frø kapsler er også tilgjengelig - ta 1 til 2 tabletter tre ganger om dagen.

Krampe bark brukes vanligvis til å behandle kramper i forbindelse med menstruasjonssyklusen. Men det kan brukes for andre smerter og muskelspasmer i tillegg. Tilgjengelig i skjær form, tar 30 til 60 dråper en time. Redusere dosen som symptomene begynner å avta.

Kamille og sennepsfrø

Kamille te er nyttig å lindre muskelkramper. Kamille te inneholder en aminosyre som heter glysin, med bidrar til å slappe av musklene. Drikk en kopp kamille te to ganger om dagen.

Prøv en ayurvedisk behandling for å lette din muskelspasmer. Fyll en stor fotbad eller bolle med varmt vann, og tilsett teposer som inneholder svarte eller brune sennepsfrø. Suge føttene i 15 til 20 minutter for å lindre symptomene.

Herbal fuktig komprimerer og Massasjeolje

Fuktig, varm komprimerer som inneholder urter kan brukes til å lette alvorlige muskelspasmer. Ta en flanell klut og legg de i varmt vann som du har lagt til to gram av pulverisert ingefær. Vannet bør være farget en dyp gul. Fjern klut, vri ut og legg på det berørte området inntil kluten blir kaldt. Gjenta prosedyren til du har lettelse. Det er en god idé å ha en annen klut klar til å rotere i søknaden. Ingefær bidrar til å lette leddbetennelse, og vil slappe muskler.

Gjør en urte massasje olje til bruk i behandling av muskelkramper. Kombiner en kopp søt mandelolje med en unse av krampe bark skjær, 1/2 unse av lobelia skjær, og en 1/4 gram av vintergrønne eterisk olje. Bland ingrediensene sammen, og massere inn i det skadde området. Oppbevar denne oljen i en tett avkortet glasskrukke.