Digidexo.com

Er å bli lei et tegn på diabetes?

Er du trøtt, utslitt og svak uansett hvor mye søvn du får? Svaret kan være diabetes. Blir lei for ingen god grunn er en av advarselen tegn på diabetes.

Hvorfor Diabetes gjør du føler deg sliten

Sukker er en enestående kilde til energi for kroppen vår. Diabetikere kropper, men er ikke i stand til å konvertere rå sukker til energi effektivt. Diabetes gjør at du føler deg sliten, fordi cellene ikke får den energien de trenger for å føle seg våken.

Forebygging / løsning

Hvis du ikke har blitt diagnostisert med diabetes, gå til legen din for å finne ut om høyt blodsukkernivå føre til tretthet med en enkel finger stikk.

For diabetikere, kan være sliten indikere at blodsukkernivået er for høyt. Spør legen din om den beste måten å få blodsukkeret ned til normalt nivå.

Andre vanlige symptomer på diabetes

Annet enn å være sliten, vanlige symptomer på diabetes inkluderer hyppig vannlating, uopphørlig tørst, synsproblemer, crankiness, uforklarlig vekttap og vedvarende sult.

Hvem er i faresonen for diabetes?

Diabetes kan skje med hvem som helst, men du har høyere risiko hvis du er overvektig eller stillesittende, har høyt blodtrykk, høyt kolesterol, eller en familiehistorie med diabetes.

Andre vanlige plager som gjøre deg trett

Bortsett fra diabetes, plager som forårsaker tretthet inkluderer hypotyreose, influensa, søvnapné, narkolepsi og depresjon. Den beste måten å oppdage den underliggende årsaken til tretthet er å rådføre seg med legen din.