Digidexo.com

Hvordan å spise rett på bryllupsdagen

Hvordan å spise rett på bryllupsdagen


Du kan ikke tenke på det i utgangspunktet, men å spise er en av de viktigste aspektene av bryllupet ditt dagen. Det er lett å la det skli tankene dine med alt annet som du har å gjøre med (selv om du har foreldre, søsken, svigerfamilie og venner som vil minne deg hvert 10. minutt). Sørg for at det er en forberedelse du ikke overse. Disse måltid og snacks ideer vil sikre at du vil være strømførende og våken på denne spesielle dagen; ikke risikerer besvimelse eller søle fordi du ikke tenke på dette på forhånd. Du har viktigere ting å bekymre seg!

Hvordan å spise rett på bryllupsdagen

•  Start dagen med en bolle med blandet fruktsalat, inkludert papaya for healing, og vannmelon og honningmelon for debloating.

Klargjør noen grillet hvit fisk og nyte sammen med agurksalat (som er en god vanndrivende) og brun ris eller en kopp grønnsakssuppe for den høye fiber. Legg en halv kalkun sandwich for litt mer protein ved lunsjtid.

Ta frukt, nøtter og annet snacks i plastbeholdere sammen med deg. Helkornbrød med nøttesmør er fylling og bærbare. Kast i en Greens eller Clif energi bar for å bære deg til hendelsen.

Hint

  • Prøv å spise ting som er anti oppblåsthet som cantaloupe, vannmelon, asparges, agurk, eple cider eddik og tranebær. Disse er høy i vanninnhold og gode diuretika i tillegg.
  • Ødelegge appetitten. Selv om du ikke er sulten, spiser mellom måltidene slik at du ikke ta tak i første brød eller hors d'oeuvres når du er ute.
  • Gjør beroligende øvelser som svømming, turgåing og yoga. Å være rolige beroliger spise og fungerer som en appetitt suppressant.
  • Spise rå mat gir deg som sunn glød på grunn av levende enzymer. Hvis du velger mellom grillede grønnsaker eller salater, velger rå; Hvis valget står mellom syltetøy eller friske bær, gå med bær.
  • Hold deg unna gassy, ​​høy-fiber matvarer som kan trommesykeinhibitorer som bønner, brokkoli og aubergine (og andre grove, fiber grønnsaker). I stedet velger enkel hvit fisk med dampet ris og asparges, supper og fullkornsbrød.
  • Hold deg unna sterkt krydret og sure matvarer som hvitløk, løk og tomater. Nerver kan gjøre magen sensitive, så hold den ren, enkel og lys. Smoothies, juice og mineralvann blandet med fruktjuice er stor på den store dagen.