Digidexo.com

Hvordan Reverse Glaukom

Grønn stær er en rekke lidelser som forårsaker synsnerveskader, forårsaker synstap eller blindhet. Grønn stær er vanligvis en langsom, progressiv tilstand som ikke er oppdaget før sykdommen er alvorlig og avansert. Tidlig testing og behandling er den mest fordelaktige måten å forebygge glaukom, men noen behandlinger bidra til å lindre symptomer for pasientene.

Hvordan Reverse Glaukom

Bruk øyedråper. Legen din kan foreskrive øyedråper som er gunstig for personer med økt trykk i synsnerven som forårsaker skade. Øyedråpene leveres med flere forskjellige aktive ingredienser, men alle av dem redusere skade ved å øke drenering som bygger seg opp i øynene og hemmer veksten av den vandige humor.

Bruk oral medisin. Noen leger foreskrive oral medisiner for å redusere bivirkningene av glaukom og spare synstap. To vanlige medisiner er acetazolamid og methazolamide.

Volunteer i legemiddelstudier. To medisiner er under kliniske forsøk for å reversere skader nerve forårsaket av glaukom. Brimonidin og memantin blir også testet for optisk nerve belegg og beskyttelse.

Gjennomgå kirurgiske prosedyrer. Kirurgi er tilgjengelig for å avlaste trykket når muntlig medisiner er ikke gjennomførbart. Kirurgi som trabeculoplasty bruker laserstråler for å redusere trykket og riktige glaukom effekter.

Endre ditt kosthold og livsstil. Væsker som forbrukes for raskt å øke trykket i øyet. Sakte nippe væsker, og trene regelmessig for å redusere væsketrykket i kroppen.