Digidexo.com

Typer linser for briller

På et tidspunkt ble brilleglass laget av glass, og var veldig tung og kan knuse; Men nå objektiver for briller er laget av lette plast som ikke knekke så lett, og kan tilby beskyttelse mot skadelig lys og skader i tillegg.

Polykarbonat objektiver

Polykarbonat linser er støtsikker og ofte blir brukt for personer som deltar i idrett; disse ofte er populære i barnas briller i tillegg.

Trivex Lenses

Trivex objektiver også er slagfast; Men disse type objektiver har bedre optikk enn polykarbonat linser for noen mennesker, og kan tilby bedre syn.

Høy-Index Lenses

For folk som trenger objektiver med høyere reseptbelagte sterke sider, kan høy indeks linser tilby riktig korreksjon uten de tunge, tykke linser fra fortiden.

Asfæriske linser

Asfæriske linser er ofte høy indeks linser også, og er ofte mye tynnere og lettere enn vanlige linser. Formen på disse objektivene fungere godt for folk som har høy hypermetropi (langsynthet).

Polykromatisk Lenses

Polykromatisk linser mørkere når du er i sollys og gir en viss beskyttelse mot ultrafiolette stråler fra sollys. Polykromatisk linser kan erstatte reseptbelagte solbriller.

Polariserte linser

Polariserte linser kan brukes i solbriller for å minske blending; de kan ikke brukes med vanlige reseptbelagte linser i vanlige briller.