Digidexo.com

Hvordan bli Healthy Selv gamle koner historier

Gamle koner 'tales har gått ned, generasjon til generasjon, siden begynnelsen av språket. I eldre tider, folk var avhengig av disse biter av visdom som ble sendt gjennom den muntlige tradisjonen. I dag har vi alle hørt en eller annen av de historier fordi de har blitt brukt, og blir fortsatt brukt, for å oppmuntre god oppførsel og motvirke dårlig. Likevel er det en god ide å bruke sunn fornuft når du søker gamle koner 'Tales for vårt daglige liv fordi, i noen, kan sannheten bli uskarpt. (For eksempel, er det trygt å bade i badestamper fordi temperaturen i vannet er så varmt det vil drepe alle former for bakterier og bakterier.) Ved å følge noen trinn, kan noen gamle koner 'tales brukes som et middel til å forbedre vår helse.

Hvordan bli Healthy Selv gamle koner historier

•  Spis et eple. Selv om "et eple [seg selv] ... [ikke] beholde... Doktoren borte," epler er fulle av antioksidanter, og disse kan holde sykdommen i sjakk. Epler også øke gode kolesterolet. En ekstra bonus er sitronsyre som hjelper gjenoppretting etter en tung treningsprogram.

Munch på gulrøtter fordi, ifølge denne gamle kjerringrådet, de er ment å være bra for ens syn. Gulrøtter har en overflod av vitamin A som er viktig for synet. Faktisk kan en mangel på vitamin A føre til nattblindhet. Men dette kan samme nytte oppnås gjennom søte poteter, spinat og grønnkål.

•  Husk brødskorpe. Mamma pleide å si: "Spis din skare;. Det er bra for deg" Hun hadde rett. Det synes skorpen har 8 ganger mengden av antioksidanter enn resten av brødet kombinert.

Bake fisk til middag. Fisk er høy i Omega 3 fettsyrer, som er bra for hjernens utvikling. Omega 3 fettsyrer er også bra for et sunt hjerte.

Drikk rikelig med tranebærjuice, sier de gamle kjerringrådet, fordi det vil hindre urinveisinfeksjoner. Selv om dette ble debattert i starten, har det endelig blitt bevist sant. Vitenskapelig studie har vist at tranebærjuice holder bakterier, en felles faktor bak infeksjoner, fra klamrer seg til veggene i blæren; urinveisinfeksjoner er dermed forhindret.

Hold deg innendørs når håret er vått; hvis du ikke gjør det, vil du bli syk. Denne historien er rett og slett at --- en fortelling. Sannheten er at de fleste forkjølelse er fanget i vintermånedene fordi folk flest å holde seg innendørs, stedet der virus spre seg raskt.

"Feed en kald og sulte en feber" er ikke måten å ta vare på en syk familiemedlem eller elsket én. Det er aldri en god idé å hoppe over et måltid. I tillegg er næring nødvendig for å styrke immunforsvaret. Varm suppe og te er gode måter å unngå dehydrering under feber.

Hint

  • Glem 5 sekunders regelen som sier vi har 5 sekunder på å plukke noe opp etter slippe det enten på gulvet eller bakken. Bakterier er på gulvet og på bakken. Unngå høye lyder eller musikk; etter å ha hørt høy musikk eller annen kraftig støy i 15 minutter, lider vi midlertidig tap av hørsel. Dette kan føre til permanent hørselsskade. Ikke gå under en stige fordi noen eller noe kan være på stigen. En bump mot det kan føre til at personen eller objektet til å falle.