Digidexo.com

Eye øvelser for Esophoria

Eye øvelser for Esophoria


Esophoria er et øye sykdom som er forårsaket av en innadgående avvik av øyet. Dette skjer som regel fordi det er et problem med de ekstra-okulær muskler, som er de seks musklene som kontrollerer alle bevegelsene til et menneskelig øye. De ekstra øyemuskler handlinger er avhengig av hvor øyet er plassert på den tiden av muskelsammentrekninger.

Årsaker til Esophoria

Det er tre årsaker til Esophoria: brytningsfeil, divergens insuffisiens og konvergens overflødig. Dette kan være på grunn av nerve, muskel, medfødt eller mekaniske uregelmessigheter.

Brytningsfeil er forårsaket av feil fokus i lys av øyet, og er årsaken til en hyppig reduksjon i synsskarphet. Divergens insuffisiens er når en person ikke kan fortelle forskjellen mellom nærsyn og langt syn. Konvergens overflødig eller skjeling er når øynene ikke peker i samme retning.

Eye øvelser for Esophoria

Vennligst se en optometrist før du begynner på et øye treningsprogram. For folk som stirrer på datamaskiner hele dagen, vil noen øye-fokus øvelser bidra til å lindre problemer med esophoria og styrke øyemusklene.

Gå utenfor og stirre ned en rett gate. Første titt på noe som er tre meter foran deg og fokusere på det i 30 sekunder før du ser det tydelig. Neste ser ca 30 meter nedover gaten (tre bil lengder), velg et annet objekt og fokus i 30 sekunder før du ser det tydelig. Deretter ser noen kvartaler nedover gaten og gjøre det samme. Neste ser noen trafikklys ned. Hold deg i bevegelse lenger og lenger, til du kommer til et punkt der du ikke lenger kan fokusere klart på et objekt. Gjør dette en gang om dagen.

For å hjelpe med å se på objekter som er i nærheten av deg, ta et stykke papir og tegner et ball, kube eller trekant form. Hold papiret rundt to meter foran deg og fokusere på den i ca ett minutt. Du vil se objektet krympe, vokse, bevege seg bort og hoppe flere ganger, men fortsette å fokusere på det før det er tilbake til sin opprinnelige posisjon. Gjenta en gang i løpet av dagen.

For å se om øyemusklene har bedret seg, kan du holde hodet på et visst nivå og beveger øynene opp og deretter i en sirkel. Hvis du har sterke øyet muskler, enn bør det ikke være noen smerter forbundet med disse bevegelsene. Gjenta øyne sirkler 10 ganger.