Digidexo.com

Hvordan ta Whey Protein Powder

Folk som trener regelmessig eller har lavt proteininntak som noen ganger velger å supplere kostholdet med whey protein. Whey protein er lett fordøyd og inneholder forgrenede aminosyrer, som er nødvendige for å bygge og opprettholde muskelmasse, så det er en favoritt blant kroppsbyggere.

Whey protein tilskudd nesten alltid ta form av flavored protein pulver, som kan blandes med melk eller vann for å lage en balansert ernæring shake. For å sikre riktige resultater, er det best å følge faglige retningslinjer for å ta whey protein pulver.

Hvordan ta Whey Protein Powder

Velg et pulver som oppfyller dine spesielle ernæringsmessige behov. Noen protein pulver inneholder kreatin, nitrogenoksid boosters eller koffein for trening ekstrautstyr, mens andre er forbedret med jern, vitaminer og mineraler for måltid erstatning.

Velg den flytende base for å blande protein pulver. Helmelk er anbefalt for rask vektøkning, mens vann og soyamelk er gode valg for muskelbygging.

Bestem når du vil drikke protein shake. Ta protein pulver i morgen som en frokost erstatning, én time før trening for å bygge muskler, etter trening som en pick-me-up eller rett før sengetid for vektøkning.

Plasser væske i blender eller blender-flasken før du legger pulveret. Dette vil hindre pulveret fester seg til bunnen, og vil gjøre det mer jevnt fordelt over hele shake.

Hvis du konsekvent har klumper i din blandet shake, prøve å legge protein pulver til væsken en unse av gangen og blander den grundig før du legger mer. Klumper er mye mer sannsynlig å forekomme hvis rist er blandet ved hjelp av en skje.

For optimalt opptak, drikke protein shake sakte - omtrent ett gram per fem minutter. Tøffer riste for fort kan føre til magesyke eller dårlig assimilering av næringsstoffer.

Hint

  • Snakk med en kvalifisert megler, ernæringsfysiolog eller personlig trener for hjelp til å velge en whey protein pulver som er mest egnet til dine behov.