Digidexo.com

Kropps Endringer Etter en low-carb diett

Kropps Endringer Etter en low-carb diett


Lav-karbohydrat dietter har stadig vunnet popularitet de siste årene som en alternativ måte å miste vekt. Low-carb diett etterfølgere er vanligvis på en streng diett plan som antyder vekttap er mer oppnåelig ved å redusere de fleste av karbohydrater i kosten din, samtidig som du øker mengden av daglig inntak av protein. Selv low-carb dietter har blitt godt kjent for å fremme vekttap, disse diettene ikke kommer uten risiko forbundet med å redusere karbohydrater fra ditt daglige kosthold. Kropps endringer er tydelig ikke bare i vekttap, men også i den generelle helse.

Vekttap

Ifølge Vanderbilt University, enkeltpersoner etter en low-carb diett miste mer vekt enn pasienter etter en lav-fett diett. Low-carb dietter generelt redusere det samlede inntaket av kalorier på grunn av de strenge begrensninger på hvilke typer mat tillatt. Karbohydrater som pasta, kjeks, brød, frokostblandinger, melk, flere frukter og alle søtsaker er forbudt i sin tur kutte mange menneskers daglige kaloritelling i halvparten. The Mayo Clinic antyder vekttap mens de følger low-carb diett også resultater fra tap av vann vekt og en undertrykt appetitt, og siden fett og proteiner generelt tar lengre tid å fordøye, en lengre metthetsfølelse. Imidlertid vil en lav-karbo diett ikke tone kroppen din eller øke din kondisjon hvis ikke kombinert med en øvelse regime.

Aterosklerose

Ifølge Beth Israel Deaconess Medical Center, enkeltpersoner etter en low-carb diett er på et høyere risiko for å utvikle aterosklerose, en tilstand som bygger ups plakk i blodårene i hjertet, noe som kan føre til hjerneslag og hjerteinfarkt. Laboratoriestudier utført ved Beth Israel Deaconess Medical Center fant at en lav-carb diett ikke bare betydelig økt risiko for åreforkalkning, men også ført til manglende evne til å danne nye blodkar, som igjen kan føre til hjerteproblemer.

Ketose

Ifølge Vanderbilt University, enkeltpersoner etter low-carb dietter kjøre en høy risiko for å utvikle ketose, en stoffskiftesykdom hvor forhøyede nivåer av ketoner, organiske forbindelser, akkumuleres i kroppens væske og vev. Ketose er forårsaket av en mangel på karbohydrater i kroppen, slik at folk føler utmattet og svak med forminskede energinivå. Ketose kan også føre til en nedgang i fysisk aktivitet som kan føre til tap av muskelmasse og utholdenhet. Heldigvis ketose er ikke en langsiktig tilstand, og energi er gjenopprettet så snart kroppen din fylles opp med karbohydrater. På den annen side vil den vekten du taper på lav-karbo diett vanligvis oppnås tilbake i sin helhet når karbohydrater er innlemmet tilbake i din daglige diett.