Digidexo.com

Hvordan velge sunn side Retter

Hvordan velge sunn side Retter


Det er lett å velge en mager protein, men mange blir forvirret når det kommer til side retter. For eksempel kan noen folk tror at alle grønnsaker, selv hermetisk, er sunt. Andre unngå visse elementer fordi de har blitt villedet av kjepphest dietter. Velge sunne side retter trenger ikke å være komplisert. Du trenger bare å holde en bit av enkle råd i tankene.

Hvordan velge sunn side Retter

En butikk i den frosne matvarer delen. Frosne grønnsaker er vanligvis sunnere enn det du finner i den produserer delen av de fleste dagligvarebutikker. Frosne grønnsaker er frosset i løpet av timer for å bli plukket. Mange grønnsaker som selges i dagligvarebutikker har reist for hundrevis av miles og har mistet noe av sin næringsverdi.

Se etter hele hvete versjoner. Hvis du elsker å tjene pasta som tilbehør, må du velge en hel hvete versjon. Du kan nå finne nesten hver form av pasta tenkelig i en hel hvete versjon. Dette gjør det lett å lage en sunn siderett. Best av alt, hele hvete pasta smaker akkurat som vanlig pasta. Dine barn vil aldri vite forskjellen.

Hold poteter sunt. Mange mennesker er forvirret om poteter. Poteter er faktisk veldig næringsrik. Nøkkelen er å sørge for at du forberede dem på en sunn måte. For eksempel steke potetene i stedet for steking dem. Selv potetmos kan være sunt når du forberede dem med fettfritt melk eller kyllingbuljong.

Legg til mer fiber. Amerikanere ikke får nok fiber. En av de enkleste måtene å legge mer fiber er å velge sunne side retter . For eksempel kan du ikke gå galt med bønner. Bønner er høy i fiber, mens den fortsatt er lav i fett og kalorier. Hvis du forberede bakte bønner, vil du være å legge enda mer næring takket være den ekstra grønnsaker.

Bake snarere enn yngel. Frityrsteking din side retter kan spare deg litt tid, men det er mye sunnere å bake dem. Selv morsomme side retter som mozzarella pinner kan bakes.

Gjør det fra bunnen av. En av de største problemene med side retter er konserveringsmidler. Mange velger å kjøpe butikk-kjøpte elementer som er rask å tilberede. Dessverre er disse matvarer lastet med konserveringsmidler. Heldigvis kan du finne online oppskrifter som tillater deg å gjøre disse populære side retter fra bunnen av.

Hint

  • Hvis du ønsker å kjøpe ferske råvarer, handle på bondens marked. Bondens marked funksjonen lokalt dyrkede råvarer.
  • Hermetiske grønnsaker bør kjøpes som en siste utvei fordi de er mindre næringsrik enn ferske og frosne varianter.