Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Red Robin

Hvordan spise sunt på Red Robin


Hvis du er en burgere-og-frites fan hvem som nå slanking, lurer du kanskje på om du fremdeles kan spise på Red Robin. Deres endeløse biff frites virke som for mye av en god ting, og deres enorme porsjonene kan ha du kjører motsatt retning. Hvis du ønsker å spise sunt, må du vite hva du skal se etter og hvordan å begrense porsjoner.

Hvordan spise sunt på Red Robin

Hoppe frites og løkringer. Det er lett å si ja til den endeløse kurv av biff pommes frites, men de er en rask diett sabotør. I stedet holde seg til bare en hovedrett og en liten salat uten dressing.

Velg Ensenada kylling tallerken. Denne velsmakende rett har to erfarne kyllingbryst, sammen med en salat og to dipping sauser. Forgo kremet lime og feste med salsa for et fornuftig måltid.

Hvis du må ha en burger, velge en kylling burger. Gå med ikke-panert varianter og be om dressinger på siden, og la av ost for å spare et par hundre kalorier.

Spis grønnsaker. Alle de viktigste-parabolen salater på menyen er mer enn nok for en person, så be om dressing på siden og grave i.

Lagre et annet par hundre kalorier ved å hoppe over alkohol og brus.

Hint

  • De fleste restaurantene har ernæringsmessige informasjon tilgjengelig for sine kunder, så sørg for å be om en kopi.
  • Kalori teller rapportert av hver bedrift er estimater og kan variere fra sted til sted eller porsjonsstørrelsen. Bruk alltid sunn fornuft når du prøver å spise sunt i restauranter.