Digidexo.com

Slik unngår du at astma hos barn

Astma hos barn har vokst til epidemiske proporsjoner. Ingen faktor synes å være ansvarlig for; Snarere synes en kombinasjon av triggere knyttet til moderne liv å forårsake astma hos barn.

Mens det ikke er mulig å sikre at barnet ikke vil ha positivt astma, er det mulig å ta noen trinn som har vist seg å forhindre sykdommen i å få tak.

Slik unngår du at astma hos barn

•  Gi opp peanøtter og peanøttsmør under svangerskapet. Å spise disse matvarene når du venter har vist seg å ha noen forbindelse med fødsler en astmatisk barn, av grunner ingen forstår.

Endre ditt hjem for å bli kvitt allergener. Gjøre unna med store elementer, som tepper og sofaer, som er laget av syntetiske fibre.

Holde hjemmet fri for papir rot og støv. Hvis det er kakerlakker overalt i din bygård eller hjemme, utrydde dem godt før fødselen av barnet ditt.

Unngå å bruke pulver og spray rundt babyen. Prøv å bruke vegetabilsk olje eller lotion ved skifte bleier ..

amme babyen hvis det er mulig. Melkeprodukter er ofte ansvarlig for luft (samt mage) problemer.

Hint

  • Vurdere et kjæledyr. Merkelig nok, eksponering for kjæledyr i tidlig alder beskytter barn fra forming allergier senere i livet.
  • Ikke rense ditt hjem. Kommer i kontakt med vanlige bakterier gir barn beskyttelse mot astma. Men gjør opprettholde renslighet, spesielt når det kommer til støv.