Digidexo.com

Øvelser for barn som ønsker å gå ned i vekt

Trening er en viktig partner til et fornuftig kosthold for alle som ønsker å gå ned i vekt. Barn som får inn i vanen med trening vil ha den første fordelen av å miste vekt og den langsiktige fordelen av å bo passform for livet.

Varme opp og kjøle ned

Skadeforebygging er er avgjørende for å lykkes med et treningsprogram, og en skikkelig oppvarming og nedkjøling vil hjelpe på dette området. Starte og avslutte hver treningsøkt med fem til ti minutter av lys aktivitet som strekker seg, marsjerte på plass, gå hopping knekt og kne heiser. Varigheten av det varme opp og kjøle ned bør reflektere varigheten og intensiteten på treningsøkten.

Cardio

Barn som flytter, vil gå ned i vekt. Turgåing, løping, sykling og skating er gode eksempler på cardio trening som barna kan gjøre når som helst fitness eller evne nivå. Prøv en rekke cardio øvelser for å se hvilken som barna foretrekker. Lekeplassen spill som fotball, basketball, og tag er gode måter å få cardio i uten å tvinge problemet. Ustrukturert tid på lekeplassen teller også som barn flytter fra et lekeområde til et annet. De som er nye for fokusert trening vil ønske å starte sakte og gradvis bruke mer tid på å delta i cardio aktiviteter.

Styrke

Styrketrening bygger muskler og brenner fett. Små barn bør ikke løfte tunge vekter, men kan likevel innlemme dette aspektet av øvelsen inn i rutinen. Lunges, knebøyninger, sit-ups, crunches, push-ups, og leg-heiser alle gir styrketrening fordeler uten vekter. Som barna blir eldre og sterkere, vekter er et effektivt tillegg til et treningsprogram. For å unngå ulykker, vekter og styrke øvelser bør gjøres to til tre ganger i uken. Unngå å arbeide de samme muskelgruppene to dager på rad.

Familie Livsstil

Den viktigste oppgaven for barn er en del av hverdagen og er et familie livsstil. Trening må være noe der hele familien er investert. Arbeid det inn i daglige rutiner ved å gå sammen til skolen, butikken, eller en venns hus. Velg aktiviteter alle kan nyte sammen, for eksempel fotturer, organisert idrett, eller sykling. Lag familiens utfordringer som hvem som kan ta flest skritt på en dag, som kan sykle rundt blokken på kortest tid, eller som kan skyte flest lay-ups på basketballbanen.