Digidexo.com

Hvordan gjenopprette eksosvarme

Hvordan gjenopprette eksosvarme


Fange eller utvinne eksosvarme serverer et potensial i energisparing. Mange forskere - inkludert en studie av Cardiff Katalyse Institute - staten som ved å utvinne eksosvarme, kan du bruke energi til å hjelpe fyre opp i systemer som forbrenningsmotoren. Resultatet kan være en reduksjon av kostnader og energitilførsel. I teorien er det flere metoder man trenger å gjøre for å gjenvinne varmen fra eksos for denne energi formål.

Hvordan gjenopprette eksosvarme

•  Rens og overvåke eksosanlegget. Før noen forberedelser for å utvinne, bør eksosanlegget bli undersøkt om det har vært noen bygge-ups av avfall gjennom årene.

•  Planlegg den grad du vil at anlegget eller bedriften å utnytte eksosvarme energi. Noen teknologiske nyvinninger har tillatt bygninger for å utnytte varmen til å behandle mer energiproduksjon, mens andre nyvinninger hjelpe med noen verktøy.

Fest utløpsåpningene varmesystemer. Dette er en populær form for gjenvinning av varme der varmen er fanget fra energiproduksjon og brukes til andre verktøy som for eksempel varmtvann. Dette trinnet er den enkleste måten å redusere oppvarmingskostnadene og utnytte eksosvarme effektivt.

innlemme eksosanlegget til en dampturbin system. Siden mange elektriske anlegg benytter damp for å slå turbiner, har noen teknologiske nyvinninger vist som kan utnytte eksosvarme til damp vann ved høye temperaturer. Dette, effektivt kan produsere elektrisk energi uten å benytte flere varer, som for eksempel kull, for å varme opp et elektrisk system.

Administrere eksosvarmen mot en luftkjøling eller kjølesystemet. Dette trinnet bidrar til å spare på fremtidige energikostnader samt ved å utnytte varmen til å drive motorer som trengs for kjøleanlegg eller air condition-anlegg. Mange av disse systemer benytter damp laget av innestengt eksosvarme, og kondenserer det til kjøligere vann temperaturer.