Digidexo.com

Hvordan er Skrin laget?

The Top

Toppen av kisten er laget av rektangulære lamellene. De er svakt avrundet, og hver har en tunge på den ene side og et spor på den andre siden. Tungen er et stykke som stikker ut, og sporet er et innrykk for tungen å passe inn, bli med bitene sammen. Sporets sider av alle lamellene er dekket med lim, og hele toppen er montert i et spesielt laget vice. Vise klemmer lamellene sammen i den karakteristiske runde form av en kiste toppen. Endestykkene blir tilsatt til toppen og er festet i bakken, og en spenne, kalt "bro", er angrepet på midten av undersiden av toppen. Til slutt er det pusset og ryddet opp.

The Box

Bunnen av kisten kalles "boksen". Den er satt sammen av lameller med tunger og spor samt. De er festet sammen med felles festene --- utgangspunktet, store stiftepistoler --- og limt together.The bunnen er forsterket, pusset, og ryddet opp som toppen. Deretter, er hengslene festet til boksen og topp, å koble dem sammen. På dette punktet, er kisten nesten ferdig.

Siste finpuss

Til slutt blir skrinet farget uansett farge klienten ønsker, og deretter sprayet med lakk. Det finnes utallige forskjellige spray og lakk, så en enkelt kiste design kan gis mange forskjellige utførelser. Deretter håndtak er skrudd på til siden, og innsiden av kisten er ferdig. Arbeiderne installere en seng laget av spon dekket med stoff inni. Stoffet kan stiftes på i en rekke ulike mønstre, og stor forsiktighet er tatt for å skjule stiftene.