Digidexo.com

Alzheimers & Takle en Death av en kjær

Når en kjær har Alzheimers sykdom, familiemedlem eller ektefelle omsorg for henne sørger hele perioden begynner ved diagnose, og etter personens død. Fordi Alzheimers tar så mye av personen bort før hennes faktiske fysiske død, en familie, og pasienten selv, og kan gjennomgå en rekke sorg faser over tid. Aksepter din sorg uten å dømme og søke hjelp når det trengs.

Tap før døden

Alzheimer-pasienter og deres familier opplever tap lenge før selve døden inntreffer. I månedene frem til en Alzheimers død, kan pasienten ikke husker hans familie eller vise sin vanlige personlighet. I løpet av denne tiden, opplever familier foregripende sorg, og begynner å forvente eller håpe på personens død.

Gripende sorg er normal og så er følelsen skyldig om det. Bli med i en støttegruppe for Alzheimers sykdom familiemedlemmer. Godta følelser av sorg du har mens din kjære er fortsatt i live. Hvis din kjære er i sykepleie eller hospice omsorg, trenger du ikke å gå hele tiden. Frigjøre deg fra denne plikten når det er tyngende. Avlede deg selv med aktiviteter som sosialt engasjement, shopping og trening.

After Death

Når en er glad i dør fra Alzheimers sykdom, kan familiemedlemmer føler seg lettet, og deretter skyldig på grunn av lettelse de føler. Det er normalt å føle seg lettet når en person har dødd som har vært fanget i en kropp som fortsatt fungerer når hennes sinn ikke. Tillat deg selv følelsen av lettelse og skyldfølelse fordi disse er en normal del av sorgprosessen.

I andre situasjoner, den foregripende sorg følte da personen ble fremover mot døden erstatter ikke sjokk og sorg som kommer etter at personen faktisk dør. Noen mennesker føler støt eller nummenhet når personen med Alzheimers dør, og kan ikke akseptere døden med en gang. Arbeid gjennom sjokk og nummenhet ved å skille deg fra den tapte person. Dette betyr ikke at du trenger å glemme henne eller "gå videre", bare at dine rutiner endre fordi du ikke lenger omsorg for eller besøke din kjære med Alzheimers. Som du føler deg i stand, gå gjennom hennes eiendeler og bevare de med spesiell verdi for deg.

Søke støtte fra familie og venner. Snakk om dine følelser og dele dine minner fra den personen du tapt. Alzheimers er en fortærende sykdom, og du kan finne deg selv rastløs og ubehagelig nå at dagene ikke er fylt med omsorg. Forfølge hobbyer og frivillig i samfunnet. Bygge vennskap og koble med familiemedlemmer.

Du kan føle ekstrem tristhet eller sinne. Det er normalt å føle seg sint og trist om det du har tapt, ikke bare den personen, men dine fremtidige håp og drømmer med henne. Gråte, rope eller kaste puter for å få følelsene ut. Noen ganger sorg er så alvorlig at det krever profesjonell hjelp. Hvis du ikke kan slutte å tenke eller drømme om den personen du har tapt, hvis din spise og soverutiner blir veldig forstyrret i lang tid, eller hvis din sorg blir til depresjon, se en lege.