Digidexo.com

Effekter av uforsikret

Effekter av uforsikret

2008 United States Census viser at mer enn 46 millioner amerikanere er uforsikret. Mer enn 80% av Amerika & rsquo; s uforsikrede befolkningen arbeider klassen folk som ikke har råd til å kjøpe forsikring, men er ikke kvalifisert for offentlige programmer. Den uforsikrede befolkningen i USA har en rekke virkninger på samfunnet generelt.

Uforsikrede barn

De samfunnsmessige virkningene av uforsikrede barn er vidtfavnende. Ifølge non-profit organisasjon Barn & rsquo; s Defense Fund, er det mer enn åtte millioner uforsikrede barn i USA i 2010 blant annet uforsikrede barn er fire ganger så sannsynlig å ha tannproblemer som forsikret barn. I 2000, tannproblemer ført til at barn mangler 51 millioner timer i skolen. Denne pedagogiske ulikhet effekter samfunnet som uforsikrede barn blir voksne med lavere utdanning, som står overfor sterk konkurranse i arbeidsmarkedet. Svarte og latino barn er mindre forsikrede enn hvite barn; dermed utilgjengelig helseforsikring forverrer rase ulikhet som det negativt påvirker livskvaliteten hos barn.

Hjemløshet

Det er en direkte sammenheng mellom hjemløse populasjoner i USA og helsesektoren. Ifølge en rapport publisert i 2009 av Amerika & rsquo; s National Coalition for hjemløse, fører en mangel på helseforsikring direkte til bostedsløshet i mange situasjoner. De uten helsetjenester er oftest lav inntekt. En større skade eller sykdom i en familie uten skikkelig tilgang til lavkost helsetjenester gjennom forsikring kan føre direkte til konkurs på grunn av sykehusregninger. Dette i sin tur fører til bostedsløshet. Bostedsløshet er ofte forverret av sykdom og skade som hindrer de hjemløse fra å gå tilbake til arbeid, og er ubehandlet på grunn av kostnadene.

Økonomisk byrde

Den usikrede stedet en stor økonomisk belastning for helsesektoren i USA. Men statistikken viser at byrden er lagt inn av helsesektoren av den forsikrede kan bli større. I 2008 uforsikrede påløpt $ 35 milliard i ulønnet helsetjenester. Likevel tyder estimatene på at dette var mindre enn to prosent av totale utgifter av industrien i det året. I 2007 uforsikrede betalte $ 30 milliarder kroner av sine egne penger for helsetjenester. Samtidig forsikret pasienter som nekter å møte co-betalinger forårsaket 75 prosent av dårlig medisinsk gjeld.